Mom’s Night Out Keldonk groeit naar 11 moeders

Je zal maar mama zijn geworden de afgelopen paar jaar. Denk je lekker rustig en anoniem je kleine deugniet op te kunnen voeden, wordt je opeens uitgenodigd voor Mom’s Night Out. Na bijgekomen te zijn van de schrik. Hoezo mama’s avondje uit? Ik kan toch niet zomaar ’t huis uit. Wie houdt de boel thuis dan in de gaten? Is het papa die anders ’t vlees snijdt, of moet ik oma en opa lastig gaan vallen? Het aan de andere kinderen overlaten, is vast niet de beste optie. Enige paniek breekt uit.

Toch lokt enige nieuwsgierigheid menig moeder naar Mom’s Night Out 2023. Een activiteit georganiseerd onder de pet van Zorg en Welzijn Keldonk door Ivon Kuijpers en Ine Kuijpers.

Met maar liefst 11 moeders,  groeit Mom’s Night Out bijna uit hun jasje. Maar wanneer groei je, en hoe hard. Dat weet je alleen als je meet. En daar hadden Ivon en Ine wat op gevonden. We maken een groeilat. En eentje die gezien mag worden. Prachtige groeilatten zijn het geworden voor de toekomstige kinderen in de groei.

In een gezellige sfeer en mooie creativiteit ontstaan de mooiste dingen.  Zo ook een nieuwe WhatsApp groep om ook na deze avond gezellig contact te houden. Wie weet waar t ooit goed voor is. Een BBQ voor de reünie van Mom’s Night Out. Wie zal het zeggen. Mama had in ieder geval een leuk avondje uit.