Stichting Jong Nederland Keldonk

Jong Nederland Keldonk (JN Keldonk) is een stichting die wekelijks klaar staan voor de jeugd van Keldonk. Dit doen wij met heel veel plezier dmv spelletjes en activiteiten tijdens onze clubavonden op donderdag en vrijdag in gemeenschapshuis ’t Span te Keldonk.
Wil je je aanmelden bij Jong Nederland? Dit kan bij Rianne van Asseldonk via: jnkeldonk@live.nl

Bestuur JN Keldonk
Voorzitter: Lizza van de Rakt
Penningmeester: Melanie Verhoeven
Secretariaat: Bram Ketelaars
Morgenstraat 16, 5469 GD Keldonk

Wat doen wij…?
Het doel van JN Keldonk is het organiseren van activiteiten op het gebied van sport, spel en buitenleven voor kinderen en jongeren uit Keldonk (en omgeving). Op de clubavond staat er iedere week voor de verschillende leeftijdsgroepen een activiteit op het programma. Je kunt daarbij denken aan apenkooi of trefbal in de gymzaal, maar ook kleien, verven of andere mooie werkjes maken in ’t Span. Bij mooi weer gaan we regelmatig voor grotere spellen naar het schoolplein, de speeltuin of het sportpark.

Naast de activiteiten in ’t Span en de gymzaal zijn er grotere activiteiten. Je kunt daarbij denken aan een avondje (disco)zwemmen of kegelen, maar ook bijvoorbeeld een barricadetocht, dropping of speurtocht.

Wil jij dit ook…?
Dat kan. Nieuwe leden zijn bij ons het hele jaar door welkom.
Heb je interesse? Kom dan gerust een paar keer op een clubavond kijken en gezellig meedoen. Daarna kun je nog altijd beslissen of je wel of geen lid wordt, maar weet je in ieder geval wat Jong Nederland Keldonk is.

Meer informatie…?
Wil je meer informatie over JN Keldonk neem dan contact op via: jnkeldonk@live.nl

en wij beantwoorden graag al je vragen. Volg ons ook via facebook

Secretariaat
Bram Ketelaars
Morgenstraat 16
5469 GD Keldonk

E-mail: jnkeldonk@live.nl