RKVV Keldonk Kerstgala 2023 op 16 december

Men neemt het beste van het voetbalgala en het lekkerste van de nieuwjaarsreceptie. Giet er een Kerstsausje overheen en de 1ste editie van het Kerstgala is een feit! Een gezellige avond waarin iedereen welkom is. Leden en aanhang, vrijwilligers en natuurlijk alle sponsoren. Waarbij we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het nieuwe.

Dit doen we op ludieke wijze. Met twee heel bijzondere heren. Een ietwat dikke, en een dunne. Die de presentatie en een stukje hilariteit op zich nemen. Maar ook met leuke muziek. Daar hebben we DJ Jerome (inderdaad, bekend van die kale;) voor weten te strikken. Deze, met alle respect ‘oude rot in het vak’, zal de feestelijke stemming er zeker in brengen. En of dat nog niet alles is, de kerst op de taart. Of de vrolijke nooit op de muziek. Hebben we een ongekend populaire zanger weten te strikken. Wie dit is, houden we nog even geheim.

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Want een Kerstgala kan niet zonder een goede hap eten en een lekker drankje. Kortom. Het beloofd een heerlijk gezellige avond te worden. En dat voor slechts 25 euro all inclusive. Opgeven (en betalen) graag vóór 10 december via https://kerstgalarkvvkeldonk.eventsafe.eu/. Of via de QR-code op onderstaande poster. Aanmelden achter de bar van de kantine kan natuurlijk ook.