Het is ruim een weekje geleden dat we op de planken stonden met onze toneeluitvoering “Wisselmoord”. Het was een zeer geslaagd weekend, ondanks wat tegenslag op woensdag door een storing in het lichtsysteem en een verwarming welke het niet deed. Voor de bezoekers op woensdag allereerst onze verontschuldigingen hiervoor dat u in de kou moest zitten. We konden er zelf ook niks aan doen, omdat ’t systeem via gemeente Meierijstad wordt geregeld. Beetje omslachtig en onhandig vinden wij, maar zo werkt ’t nu eenmaal. Gelukkig was ’t de rest van het weekend wel lekker warm. We zijn blij dat u genoten heeft van onze voorstelling. Dank u voor uw positieve en leuke reacties.

We gaan nu als vereniging weer kijken wat de mogelijkheden zijn voor volgend jaar. Wilt u lid worden van onze vereniging dan bent u van harte welkom. We kunnen alle hulp gebruiken voor en achter de schermen. Zou u een keertje mee willen spelen, meld u zich dan snel aan. Als we weten hoeveel spelers we voor het komende stuk hebben, kunnen we daar ons toneelstuk op uitzoeken.

Aanmelden kan bij Hans Rijkers via 06 573 175 53 of plankwerk@hans-rijkers.nl of gewoon bij iemand die u kent van Toneelvereniging Plankwerk.