Artiesten gevraagd voor pronkzitting CS de Paplippels

Jou talent verdient een podium!

Heb jij verborgen talenten die wel eens ontdekt mogen worden? Sta jij wel eens onder de douche te zingen en vind dat je een groter publiek verdiend? Maak jij wel eens een grap waarom meer mensen zouden moeten lachen dan alleen jijzelf? Of heb jij simpelweg leuke mensen om je heen waarmee je een leuke act op het podium neer zou willen zetten? Dan zoeken wij jou!

Want het carnavalsseizoen staat weer voor de deur. In Paplippelland staat het weekend van vrijdag 12 t/m zondag 14 januari 2024 in het teken van de Prinsverkiezingen, Pronkzitting en Prinsenreceptie. Een weekend vol muziek, dans, slappe klets en bovenal veel gezelligheid. Voor de zittingsavonden is er weer ruimte voor artiesten. Geboren of getogen in of vlakbij ons mooie Paplippelland.

Bij deze de oproep aan alle personen die hun kunsten op het podium willen vertonen. Meld jezelf, je buurt, team of groep uiterlijk 9 december aan en help ons om er samen weer een gaaf, gezellig en lachwekkend evenement van te maken. Aanmelden kan bij Jeroen Janssen via paplippels@live.nl.

Vervolgens vindt op 13 december de artiestenavond plaats. Hier zullen, in een informele setting, de verschillende acts worden doorgenomen en de benodigde voorzieningen besproken.

Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier bij de voorbereidingen!
C.S. de Paplippels