05-06 > Persbericht Keldonk Kermis 2016

persbericht Stichting Kermissen gemeente Veghel

Keldonk kermis

Van vrijdag 10 juni tot en met maandag 13 juni 2016 is de kermis in Keldonk weer te vinden op ’t Plein aan de Morgenstraat. Stichting AttrActief Keldonk heeft met medewerking van diverse Keldonkse verenigingen verschillende nevenactiviteiten georganiseerd zodat Keldonk kermis wederom een ‘kei skôn’ weekend wordt.

Kermisprogramma

De kermis in Keldonk start vrijdag om 19.00 uur. Om 20.00 uur staat er voor de jeugd tot 17 jaar oud een alcoholvrije zomerschuimparty op het programma. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom op het terras van De Oude School. Het succesvolle darttoernooi wat in 2015 voor de eerste keer georganiseerd werd krijgt een vervolg op zaterdagmiddag om 16.00 uur. In de avond staat een optreden van de band REPOP op het programma met tussen de optredens door DJ Rijplaat. Op kermiszondag is er een rommelmarkt, traptractor- / skelterrace en kinderdisco. The Quackerzz aka Graphic And Shockproof zorgt vanaf 17.00 uur voor muziek en gezelligheid tot in de laatste uurtjes. Als afsluiter is er op maandag 13 juni om 18.30 uur een ballonnenwedstrijd voor kinderen op ’t Plein. Rond 20.30 uur staat Op 45 Toeren op het podium en sluiten zij de kermis af met hits uit de jaren ’60 tot begin jaren ’90.

Blijf op de hoogte

Houdt www.keldonkkermis.nl in de gaten en like de Facebookpagina Keldonk kermis van Stichting Kermissen gemeente Veghel, of de Facebookpagina van Stichting AttrActief en ben als eerste op de hoogte van het laatste (kermis)nieuws.Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen