Kerstdinerbingo 2015 betoverend

In samenwerking met Eetpunt Keldonk organiseerde Zorg en Welzijn Keldonk woensdagmiddag 23 december 2015 tussen 12.00 uur en 16.00 uur de eerste Kerstdinerbingo. En dat hebben ze geweten. Ze hebben letterlijk en figuurlijk ’t Span in Keldonk moeten verbouwen om alle gasten te kunnen huisvesten in de barzaal. Met ruim 60 gasten uit Keldonk die deelnamen aan het Kerstdiner, werden de verwachtingen meer dan overtroffen. Daarnaast waren er deze middag ook nog eens 20 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden.

Ja, het was  er een gezellig boel daar in het Span. Zelfs de Kerstman had zijn beste pak aangetrokken en was naar Keldonk afgereisd. De Keldonkse Ondernemersvereniging had er voor gezorgd dat iedereen een leuke Kerstmuts kreeg voor een prachtig geheel.

't was wel zweten voor de vele vrijwilligers, om voor zoveel personen een fantastisch 4 gangen menu uit te serveren. De kok had er weer iets moois van gemaakt en dat lieten de gasten zich welgevallen. De reacties waren dan ook niet van de lucht. De gasten hadden genoten.

Sommigen waren misschien wel toe aan een middagdutje na zoveel lekkers, maar daar kregen ze de kans niet voor. De vrijwilligers van het Eetpunt Keldonk begonnen met de afwas en Zorg en Welzijn Keldonk nam het roer over met een echte Kerstbingo. Met fantastische prijzen, waarvan vele geschonken door Keldonkse Ondernemers.

Jo  Relou en Henk Mathijssen namen samen de Bingo nummertjes voor hun rekening en hadden het er maar druk mee. Pakken, omroepen, neerleggen en wachten tot het Bingo was en dan weer controleren met hulptroepen in de zaal. En dat was nogal eens een keer te doen. Eerst een rijtje, en nog een rijtje en dan een volle kaart. Steeds ging het weer Bingoooo. Degene die er wat meer moeite mee hadden om de omroep- en dus zoeksnelheid te volgen, werden ook ondersteund met ieder een eigen vrijwilliger. Hoe mooi kan het zijn.

Keldonk kan weer terugkijken op een geslaagde activiteit, met dank aan de vele gasten en vrijwilligers die hierbij betrokken waren.

Keldonk met en voor elkaar ook in 2016

Voor meer foto's bekijk onze facebook pagina


Terug naar 't trefpunt Keldonk                                                      naar Zorg en Welzijn Keldonk