30-09 > ​Keldonkse verenigingen staan weer klaar voor Rabo ClubSupport.

Stemmen vanaf 4 oktober via Rabo Internetbankieren of RABO App.

Vanaf volgende week kan er weer gestemd worden op de verenigingen en stichtingen in de regio. Leden van de Rabobank Uden-Veghel kunnen vanaf maandag 4 oktober 2021 hun stem uitbrengen op meer dan 300 clubs. Ook de Keldonkse verenigingen doen dit jaar uiteraard weer mee met Rabo ClubSupport. Komend weekend wordt in de Keldonkse brievenbussen de speciale brochure bezorgd waarin de clubs toelichten waarvoor zij dit jaar de bijdrage van de Rabobank gaan gebruiken.De opbrengst uit de jaarlijkse sponsoractie van de Rabobank vormt een zeer welkome aanvulling van de verenigingskassen. Vorig jaar ontvingen de deelnemende Keldonkse clubs samen ruim € 9.000 van de Rabobank. Door net als andere jaren hun deelname gezamenlijk te promoten hopen de clubs dit bedrag in 2021 te evenaren. De brochure is slechts één onderdeel van de gezamenlijke promotieactie, ook Facebook en Twitter worden ingezet om mensen op te roepen hun stem uit te brengen tijdens Rabo ClubSupport 2021.

Drie stemmen verdelen

Leden van de Rabobank kunnen hun stem heel gemakkelijk uitbrengen via Rabo Internetbankieren of de RABO App. In afwijking van eerdere edities mogen de leden dit jaar drie stemmen uitbrengen op drie verschillende clubs.

Laat uw stem niet verloren gaan

Vanaf maandag 4 oktober tot en met zondag 24 oktober kan er gestemd worden. De clubs roepen mensen op niet tot het allerlaatste moment te wachten. Het zou immers zonde zijn als door het dagelijkse drukke bestaan uiteindelijk vergeten wordt van deze gratis stemmogelijkheid gebruik te maken: “Laat uw stem niet verloren gaan”. De clubs kunnen de jaarlijkse opbrengst van Rabo ClubSupport immers heel goed gebruiken.

Enkele tips

Video: Stemmen stap voor stap

Klik op onderstaand plaatje om de video te starten.


Voor meer informatie over Rabo ClubSupport raadpleeg; www.rabobank.nl/lokale-bank/uden-veghel of kijk op www.keldonk.nl

Klik hier voor de brochure 2021 (pdf):