Keldonkse clubs winnen Rabobank Clubkas Kanjer.

Ruim € 4.000 voor Keldonkse verenigingen tijdens Rabobank Clubkas Campagne.

Blije gezichten woensdagavond 30 november na de bekendmaking van de resultaten van de Rabobank Clubkas Campagne 2016 in Markant Uden. Directievoorzitter Erik Jansen van Rabobank Uden Veghel maakte de uitslag bekend. In totaal wisten de gezamenlijke Keldonkse clubs bijna 1.500 stemmen te werven. Elke stem levert € 2,62 op. Binnenkort stort de Rabobank Uden Veghel daarom ruim € 3.850 in de clubkassen van de Keldonkse verenigingen. Naast dit prachtige resultaat wonnen de Keldonkenaren ook de Clubkas Kanjer. De posteractie werd door een jury uitgeroepen tot een van de drie beste promotiecampagnes tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2016. De Clubkas Kanjer leverde de verenigingen boven op het al prachtige resultaat nog eens € 500 extra op.

De Rabobank Uden Veghel organiseerde de Rabobank Clubkas Campagne dit jaar voor de derde maal. Sinds de start in 2014 doen hieraan elk jaar diverse Keldonkse verenigingen mee. Elk jaar bedenken zij gezamenlijk een promotieactie. Nieuw dit jaar was dat de drie clubs met de beste promotiecampagne door de Rabobank beloond werden met een extra prijs van € 500; de Clubkas Kanjer. In Keldonk verschenen tijdens de actie meer dan 100 posters voor de ramen. Met de posteractie waren leuke prijzen te winnen, prijzen die allemaal iets te maken hadden met het gevarieerde activiteitenaanbod van de deelnemende verenigingen. De jury was vol lof over deze bijzondere actie en kende daarom graag een Clubkas Kanjer aan de Samenwerkende Keldonkse Clubs toe.

Ruim € 4000,- !

De stemmen waren als volgt verdeeld over de Keldonkse verenigingen;

  • Stichting korenmolen De Hoop kreeg 256 stemmen = € 670,78
  • KBO St. Servatiuskreeg 232 stemmen = € 607,89
  • Jong Nederland kreeg 156 stemmen = € 408,76
  • Stichting Keldonks Belang kreeg 151 stemmen = € 395,66
  • Vrouwen van Nu kreeg 146 stemmen = € 382,55
  • Buurtbusvereniging Keldonk kreeg 124 stemmen = € 324,91
  • Sport- en ontmoetingscentrum 't Span kreeg 123 stemmen = € 322,29
  • Stichting AttrActief Keldonk kreeg 105 stemmen = € 275,12
  • C.S. De Paplippels kreeg 99 stemmen = € 259,40
  • Toneelvereniging Plankwerk kreeg 82 stemmen = € 214,86

Daarnaast mogen de verenigingen onderling de Rabobank Clubkas Kanjer van € 500 verdelen.

Bedankt!

De samenwerkende Keldonkse clubs willen graag iedereen bedanken die met zijn of haar stem heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Met de bijdrage van de Rabobank Uden Veghel voor de clubkas kunnen de verenigingen weer extra leuke dingen doen voor hun leden en voor het dorp. Nogmaals hartelijk dank!

Prijzen posteractie

De prijzen aan de deelnemers aan de posteractie zijn ondertussen ook bekend gemaakt. Klik hier voor de uitslag. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Graag danken de verenigingen Rabobank Uden Veghel voor het organiseren van de Rabobank Clubkas Campagne en de financiële ondersteuning die daar voor de verenigingen uit voortvloeit.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen