02-12 > Kermismeester SKV gepresenteerd

Deze week heeft Stichting Kermissen gemeente Veghel (SKV) bekend gemaakt dat Jan-Hein Opheij met zijn bedrijf JH Opheij, Evenementen met stijl BV de functie van kermismeester zal gaan bekleden. Na een uitvoerige selectieperiode met de nodige gesprekken, heeft SKV er het volste vertrouwen in met Jan-Hein Opheij de meest geschikte persoon te hebben gevonden, om hun doelstelling te kunnen realiseren.

Doel
Dat doel is om komende jaren de kermissen in de huidige gemeente Veghel te gaan organiseren en deze kermissen naar een hoger plan te tillen om zo de leefbaarheid in die kernen positief te beïnvloeden. De nieuwe kermismeester zal in nauwe samenwerking met de stichting en iedereen die zich bij de kermissen betrokken voelt, de organisatie van die kermissen nieuwe stijl op zich gaan nemen.

Motivatie
De weloverwogen keuze voor Jan-Hein Opheij is gemaakt op basis van het vertrouwen in zijn kennis van de kernen, zijn lokale netwerk, zijn motivatie en ambitie en natuurlijk zijn kennis van het organiseren van evenementen. Tevens beschikt hij over een groot netwerk met onder andere de kermismeesters van omliggende gemeentes (o.a. Oss, Uden en Meierijstad) waaruit de kennis van de kermiswereld gehaald kan worden.

Begonnen
Hoewel de laatste spreekwoordelijke puntjes nog op de contractuele i gezet moeten worden, is Jan-Hein Opheij al begonnen met het uitzetten van de lijntjes voor de organisatie van de kermissen in Mariaheide, Zijtaart, Keldonk, Erp, Eerde, Veghel en Boerdonk. De eerste gesprekken met de kernen hebben inmiddels ook plaatsgevonden via de afgevaardigde leden van de stichting. Daarmee worden de kermissen afgestemd op de wensen vanuit de kernen. De betrokkenheid die zo gecreëerd wordt, zal gunstig gaan worden voor de kwaliteit van de kermissen. Daardoor zullen er mooie en kwalitatief hoogwaardige kermissen aangeboden kunnen worden aan alle inwoners.

Compleet
Met het aanstellen van Jan-Hein Opheij als de nieuwe kermismeester is de stichting compleet. Ieder zal zich vanaf nu volledig kunnen inzetten om in 2016 een eerste stap te maken naar Kermissen nieuwe stijl. Waarbij zowel Jan-Hein Opheij als SKV de hoop uitspreken dat de inwoners en overige betrokkenen er met net zoveel vertrouwen naar toe gaan werken als zij, opdat het voor iedereen weer leuk wordt om naar de plaatselijke kermis te gaan.


Vanuit diverse Keldonkse verenigingen en stichtingen is een commissie opgezet die bezig is met Keldonkse evenementen, waaronder mogelijke nevenactiviteiten naast de kermis. Daarover later meer, maar goede ideeën zijn natuurlijk nu al van harte welkom. Deze kunnen altijd worden doorgegeven aan de dorpsraad of via info@keldonk.nl.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen