29-07-2015 > Zwerfafval opgehaald door Vrijwilligerscentrale Keldonk

Samenwerken werkt

Opruimen zwerfafval in Keldonk door vrijwilligers van de VCK.

Nadat er al verschillende klusjes door de Vrijwilligerscentrale Keldonk zijn gedaan, was het nu tijd om het zwerfafval op te gaan ruimen in het buiten- en binnen gebied van Keldonk.

Dinsdagmorgen 28 juli 2015 stonden 's morgens om 09.00 uur 14 vrijwilligers klaar bij 't Span om naar het buitengebied gebracht te worden.

Na uitleg van Gerard van Berlo over hoe de routes liepen, werden de mensen, gewapend met knijpers, vuilniszakken en veiligheidshesjes naar het beginpunt van hun route gebracht. De routes waren tussen de 2,5 en 3 km lang en liepen allemaal richting het centrum. Na ongeveer 1,5 a 2 uur was iedereen bij Ans van der Linden waar de koffie klaar stond. Aan de verhalen te horen was iedereen zeer tevreden hoe het gegaan is. Het resultaat was 15 zakken vol met afval.

Op woensdagmorgen 29 juli stonden wederom 10 vrijwilligers klaar om de rest van Keldonk te zuiveren van zwerfafval. Ook nu was het resultaat weer 15 zakken zwerfafval. Alles bij elkaar toch 30 zakken bij elkaar gesprokkeld wat een mooi resultaat is.

En nu maar hopen dat de mensen inzien dat afval in de container moet en niet in de berm naast de weg.

Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet om ons dorp er weer netjes uit te laten zien.

Namens Vrijwilligerscentrale Keldonk:

                                     BEDANKT.                                      SAMENWERKEN WERKT.

Commissie Vrijwilligerscentrale Keldonk.
Ad Peter, Jan van Wanrooij, Gerard van Berlo & Vera van Loon


Foto's