01-09 > Heerlijke Bourgondische molenfietstocht

Fietstocht met lekkere streekprodukten en rondleidingen bij drie molens op 1 en 22 september.

Op initiatief van het UITpunt wordt op zaterdag 1 en 22 september een georganiseerde fietstocht gehouden op basis van ‘De Drie Molenfietsroute’ (35km). U fietst door het mooie landschap van onze gemeente en staat ongetwijfeld versteld van de rijkdom aan cultuurhistorische herinneringen die onze omgeving nog steeds herbergt. Onderweg stopt u bij de 3 molens voor rondleidingen en diverse streekgerechten. De dag wordt afgesloten met een Bourgondische avond inclusief een 3-gangen diner!

Inschrijven voor deze heerlijke fietstocht kan door hier te klikken

logo driemolenfietsroute

St. Antonius molen - Kilsdonkse molen - korenmolen De Hoop

  • De dag start om 10.00 uur bij Het Goeie Leven in Eerde (Vlagheide 8b). Hier is voldoende parkeergelegenheid en heeft u, indien gewenst, ook de mogelijkheid om fietsen te huren.
  • Vanuit Het Goeie Leven gaat u naar de St. Antonius molen (Eerdse molen) waar u verwelkomt wordt met koffie/thee, een streekverrassing en een rondleiding.
  • Vervolgens fietst u naar de Kilsdonkse molen voor een streeklunch en een rondleiding.
  • Daarna fietst u door naar de korenmolen De Hoop in Keldonk (Keldonkse molen) waar u weer een rondleiding krijgt en een streekverrassing.
  • Tot slot fietst u weer door naar Het Goeie Leven in Eerde waar u kunt genieten van de Bourgondische avond inclusief een 3-gangen diner (omstreeks 17.00 uur tot 19.00 uur).

 

Kosten en kaartverkoop
De kosten voor dit complete arrangement bedragen € 45,00 p.p. Kaarten kunnen gekocht worden via: www.uitinveghel.nl of aan de balie van het UITpunt, Markt 1 te Veghel.

De Drie Molenroute Fietstocht met streekgerechten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Veghel.

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen