Hemels Dilemma

U heeft het zich vast wel eens afgevraagd, hoe zou de hemel eruit zien. Over die vraag buigen wij ons nu ook. Je hoort wel eens verhalen van ik heb het licht van de hemelpoort gezien, maar ook dan blijft het vaag.

En toch wordt er van ons verwacht dat we een hemels decor gaan bouwen voor onze toneeluitvoering Hemel op Stelten van Carl Slotboom. Maar zonder foto’s of een facebook pagina van de Hemel, of een hemelbewoner die wat details Twittert wordt dat wel heel erg moeilijk.

Daarom eerst maar eens een extra vergadering ingelast, en de goden aanbeden voor nadere informatie.

We zijn er zeker van dat er een Hemelpoort is ! Maar hoe ziet die eruit ? Is het een ijzeren poort, of gewoon een zware kluisdeur, eentje van hout, of alleen een hordeur tegen de vliegen ? Ja, weten wij veel, het zou er zomaar heel erg warm kunnen zijn.

En welke kleuren zie je daar ? Grasgroen, stoffig roze, saai grijs, of gaat er alles in het zwart ? Misschien moeten we Yomanda maar eens bellen ! Heeft u nog ideeën ?

Wij zijn eigenlijk wel benieuwd naar het eindresultaat en wij hopen u ook. Kom daarom ook kijken op 28, 29 en 30 maart in ‘T Span in Keldonk. De toegangsbewijzen zijn te verkrijgen of te reserveren a’ € 7,50 p.p. bij Hans Rijkers d.m.v. E-mail: Plankwerk@ziezo.biz of telefonisch bij Antonet Donkers 0413 – 212134. Ook zijn ze verkrijgbaar bij het Uitpunt in Veghel. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3,-

afbeelding poster   uitpunt

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen