26-09 > ​Rabo ClubSupport: Stem op de Keldonkse verenigingen

Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport

De Rabobank Clubkas Campagne heeft een nieuwe naam: Rabo ClubSupport. Vanaf vrijdag 27 september kunnen leden van de Rabobank Uden-Veghel weer stemmen op hun favoriete clubs. Inhoudelijk verloopt de actie grotendeels hetzelfde als in eerdere jaren. Verenigingen werven met hun wensen en ideeën stemmen voor hun club. Rabobank Uden Veghel verdeelt dit jaar maar liefst € 170.000,- onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan vanaf vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober. In Keldonk wordt huis-aan-huis een folder verspreid waarin de Keldonkse verenigingen aangeven waarvoor zij dit jaar aan het sparen zijn.


Leden van de Rabobank (12 jaar en ouder) mogen met 5 stemmen zo'n € 20,= per persoon verdelen onder de deelnemende verenigingen. Vraag ook of uw vriend, vriendin, partner, kinderen etc. lid zijn van de Rabobank. Hoe meer leden, des te groter het bedrag.

Het nieuwe Rabo ClubSupport mag dan in hoofdlijnen lijken op z’n voorganger toch zijn er ook een paar niet onbelangrijke verschillen.

Unieke stemcode per email

Elk jaar ontvingen de leden van de Rabobank hun unieke stemcode per post. Dit jaar -zo heeft de Rabobank laten weten- zal een deel van de stemcodes per email worden verzonden. Het is dus zaak uw mailbox op vrijdag 27 september goed in de gaten te houden. Heeft u een spamfilter ingesteld en ’s avonds nog geen bericht ontvangen, kijk dan ook eens in de spambox van uw mailberichten.

Stemmen vanaf 12 jaar

Ook nieuw dit jaar is dat leden vanaf 12 jaar hun stem mogen uitbrengen. In de folder leggen de Keldonkse clubs door middel van een handig overzicht uit wie zijn of haar stem mag uitbrengen. Kunt u dit jaar nog niet stemmen dan leest u in de folder hoe u volgend jaar wel deel kunt nemen aan Rabo ClubSupport.

Landelijk maar toch regionaal

Dit jaar wordt Rabo ClubSupport in bijna geheel Nederland tegelijkertijd georganiseerd. Leden van de Rabobank Uden-Veghel kunnen stemmen op de clubs in deze regio. Door de landelijke dekking zullen er tijdens de actie naar verwachting meer commercials te horen en zien zijn op radio en TV. De Samenwerkende Keldonkse Clubs hopen dat hierdoor nog meer mensen gebruikmaken van de gratis mogelijkheid hun favoriete clubs te ondersteunen met hun stem.

Speciale Keldonkse stemkaart

Stemt u liever niet via uw computer, noteer dan gewoon op de stemkaart die bij de folder is gevoegd het aantal stemmen in het vakje bij de vereniging van uw keuze. Stop het biljet vervolgens tot uiterlijk 10 oktober in de brievenbus van Sport- en ontmoetingscentrum ’t Span. Vergeet daarbij niet uw unieke code en telefoonnummer op de stemkaart te noteren.

Voor meer informatie over Rabo ClubSupport raadpleeg; www.rabo-clubsupport.nl/uden-veghel/over-rabo-clubsupport

De Samenwerkende Keldonkse Clubs wordt dit jaar gevormd door; Buurtbusvereniging Keldonk, Carnavalsstichting De Paplippels, Jong Nederland Keldonk, Katholieke Bond van Ouderen, Vrouwen van Nu, Stichting AttrActief Keldonk, Stichting gemeenschapshuis Keldonk, Stichting Keldonks Belang, Stichting korenmolen De Hoop Keldonk, Zorg & Welzijn Keldonk en Toneelvereniging Plankwerk.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen