19-11-2013 > Vrijwilligerscentrale ontvangt mooi bedrag van de Rabobank

Dinsdag 19 november, tijdens de ledenontmoetingsavond van de Rabobank in zaal van Handel te Erp, ontving voorzitter Wouter van Boggelen een hele mooi cheque van Bestuursvoorzitter Erik Jansen van Rabobank Uden-Veghel.

De Dorpsraad heeft de vrijwilligerscentrale aangemeld voor het Cooperatiefonds 2013 en door de ledenraad is dit initiatief genomineerd. De leden van de Rabobank konden stemmen op de genomineerde initiatieven. Tussen 3 sterke Erpse initiatieven wist de dorpsraad een bedrag van € 2.892,- te scoren, mede door uw stem.

Een mooi bedrag waar we als dorpsraad de vrijwilligerscentrale een hele mooie start kunnen laten maken. Hiermee kunnen we de benodigde middelen aanschaffen en kunnen we de leefbaarheid in Keldonk nog beter dienen.

Binnenkort kunt u mogelijk een vraag verwachten van een van de coördinatoren van de vrijwilligerscentrale, Toon van der Heijden of Ad Peters, om ook uw bijdrage voor de leefbaarheid in Keldonk te kunnen leveren. Weet dan dat er middelen zijn om uw werk te kunnen uitvoeren.

Bedankt voor uw stem en mogelijk tot binnenkort ergens in ons mooie Keldonk.

Wouter van Boggelen
Voorzitter Dorpsraad Keldonk

Keldonk, un durp om trots op te zijn.


Foto's