21-11 > Inhoud Ladies Night Tante PiP

We hebben onlangs al aangekondigd dat Tante PiP de 1e Ladies Night Keldonk organiseert op vrijdagavond 21 november. Maar wat houdt deze avond nu in en wat kun je ervan verwachten.

Het is een avond voor en door vrouwen, vanuit de power van de vrouw. Een avond naar hartenlust shoppen, bijpraten, nieuwe ideeën opdoen, ondernemers ontmoeten en gewoon een gezellige avond uit.

tante pip logo kleinOp dit moment zijn er 28 ondernemers die zich ingeschreven hebben voor deelname aan de 1e editie van de Ladies Night Keldonk. Om jullie een indruk te geven wie en wat dat dan zijn, hierbij de eerste namen, Kapsalon Spiegelbeeld, Tante PiP, Schikttedje bloemsierkunst, Funny Taarten (Astrid Vink), Vair, Thomashuis, Bus van Zus, Wow Dezign, Fotografie Ellen vd Brand, Prachtmaat (met betaalbare kleding vanaf maat 42 t/m mt 60), Hip By Inge (hippe en trendy kleding voor dames), Gaaf Gemaakt.

En natuurlijk zijn er nog meer, denk hierbij aan: Haar, Make-Up, Beauty, kleding, woonaccessoires, interieurstyling, workshops, massage en ga zo maar door. Het belooft een gezellige avond te worden met een ruime variatie in aanbod, voor ieder wat wils! En hoe meer dames er komen, hoe gezelliger het wordt!

De flyers zijn klaar, zie de foto hieronder. Hiervoor alle eer aan Sanne vd Berk van Kapsalon Spiegelbeeld. Zij heeft deze flyers voor ons ontworpen! En ze zijn prachtig! Wil je graag een poster ophangen, laat het ons weten, wij zorgen dat je de poster ontvangt!

Aan het einde van de avond vindt er een loterij plaats, met prachtige prijzen, zoals entree voor 2 personen bij de Wellnessboot in Mill!
En dit alles voor een entree van €3,- inclusief consumptie en lot voor de loterij!

Tot vrijdagavond 21 november 2014: 19.30 – 22.30 in Gemeenschapshuis ’t Span

Tante PiP, Wendy Sigmans & Jamie van Uden


 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen