06-10 > Geen stemcode ontvangen van de Rabobank?

Vorige week is de sponsoractie van de Rabobank weer gestart, dit jaar voor het eerst onder de naam Rabo ClubSupport. Door een aantal oorzaken hebben veel mensen hun unieke stemcode nog niet ontvangen. Deze code is nodig om te kunnen stemmen op uw favoriete club.

In Keldonk doen dit jaar 11 verenigingen (zie de brochure) mee aan deze actie. Samen ontvingen zij vorig jaar op basis van het aantal uitgebrachte stemmen ruim € 5.000 van de Rabobank.

Voor ons als verenigingen is het daarom van groot belang dat ook dit jaar weer zoveel mogelijk stemmen op onze clubs worden uitgebracht. Iedere stem is ongeveer € 4,= waard. Met de vijf stemmen die elk lid van de Rabobank mag uitbrengen kunt u dus gratis zo'n € 20,00 verdelen onder de verenigingen. 

Wij zouden het heel erg jammer vinden als uw stem verloren gaat. 

Unieke stemcode nog niet ontvangen?

Wij willen u daarom het volgende vragen; mocht u nog geen code hebben ontvangen mail dan onderstaande tekst (overtypen of knippen en in de  mail plakken) naar Communicatie.udenveghel@rabobank.nl. Vul op de blauwe regels uw gegevens in. Doe het s.v.p. snel want de Rabobank heeft enkele dagen tijd nodig om nieuwe codes toe te sturen waarna u nog tot en met vrijdag 11 oktober kunt stemmen via hhttps://www.rabo-clubsupport.nl/uden-veghel/stemmen?actief-in=keldonk#filters

Mail voor de Rabobank

--------------- van hieraf knippen ---------------

Dag,

Op vrijdag 27 september is Rabo ClubSupport van start gegaan. Helaas heb ik de benodigde stemcode(s) nog niet ontvangen. Ik wil u vragen de door u toegekende stemcode(s) per mail toe te sturen.

Het gaat om de code(s) die zijn toegekend aan de volgende leden:

  • voorletters en achternaam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats.
  • voorletters en achternaam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats.
  • Voeg desgewenst nog meerdere regels toe als er meer dan twee leden op uw adres wonen

De door mij opgevraagde code(s) mag u als reply (antwoord) op deze mail aan mij toesturen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

<uw naam> 

--------------- tot hier knippen ---------------

Alvast heel hartelijk dank namens de Samenwerkende Keldonkse Clubs**.

** De Samenwerkende Keldonkse Clubs wordt dit jaar gevormd door; Buurtbusvereniging Keldonk, Carnavalsstichting De Paplippels, Jong Nederland Keldonk, Katholieke Bond van Ouderen, Vrouwen van Nu, Stichting AttrActief Keldonk, Stichting gemeenschapshuis Keldonk, Stichting Keldonks Belang, Stichting korenmolen De Hoop Keldonk, Zorg & Welzijn Keldonk en Toneelvereniging Plankwerk.

P.S. Waarschijnlijk heeft u dit bericht ook per mail via uw buurtvereniging ontvangen. Wij zijn heel blij dat de buurtverenigingen onze actie ondersteunen. Hierdoor konden wij er op een snelle manier voor zorgen dat ons bericht via mail in zowat elk huishouden in Keldonk extra onder de aandacht werd gebracht. De mail maakt het  u mogelijk uw verzoek om de codes te verkrijgen extra gemakkelijk door te sturen naar de Rabobank.

Buurtverenigingen hartelijk dank voor jullie medewerking!

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen