01-10-20 Keldonkse verenigingen klaar voor Rabo ClubSupport

Stemmen vanaf 5 oktober via Rabo Internetbankieren of RABO App.

Een nieuw decor of de inrichting van een nieuw onderkomen. Het is een kleine greep uit de doelen die de elf Keldonkse verenigingen hebben ingediend bij de Rabobank. Maandag 5 oktober start editie 2020 van Rabo ClubSupport. De bijdrage die de clubs voor de realiseringvan hun doelen gaan ontvangen is afhankelijk van het aantal stemmen dat zij krijgen tijdens de komende stemronde. Stemmen kan tot en met 25 oktober aanstaande. Leden van de Rabobank mogen ieder vijf stemmen verdelen over hun favoriete clubs. De stemming verloopt dit jaar voor het eerst via Rabo Internetbankieren. Ook kan er gestemd worden via de RABO App.

Hans Rijkers controleert de drukproef van de huis aan huis brochure

Net als andere jaren organiseren de elf Keldonkse verenigingen dit jaar wederom een gezamenlijke promotieactie. In een huis aan huis brochure lichten zij hun doelen toe en roepen zij de leden van de Rabobank op hun stemmen uit te brengen. Ook via berichten op Facebook en Twitter wordt de campagne ondersteund. Vorig jaar mochten de Keldonkse clubs samen meer dan € 7.000,00 op hun bankrekening bijschrijven. Dat is niet alleen goed voor de clubs maar voor de gehele Keldonkse gemeenschap.

Rabo Internetbankieren of de RABO App

Nieuw dit jaar is dat de stemming via Rabo Internetbankieren en de RABO App verloopt. Hans Rijkers daarover; “Het zal even wennen zijn voor de mensen. Zij ontvangen namelijk geen email meer met een stemcode. Door simpelweg in te loggen via internetbankieren of op de Rabo App kunnen zij hun stemmen uitbrengen. Met onze brochure brengen we niet alleen de verschillende doelen van de verenigingen onder de aandacht. Doordat de bank dit jaar geen email meer verstuurt attenderen wij met onze huis aan huis brochure de leden van de Rabobank nog eens extra op de start van Rabo ClubSupport en op het feit dat zij vanaf 5 oktober ieder vijf stemmen kunnen uitbrengen op hun favoriete clubs”.

Voor meer informatie over Rabo ClubSupport raadpleeg; www.rabobank.nl/udenveghel

De Samenwerkende Keldonkse Clubs wordt dit jaar gevormd door; Buurtbusvereniging Keldonk, Carnavalsstichting De Paplippels, Jong Nederland Keldonk, Katholieke Bond van Ouderen, Vrouwen van Nu, Stichting AttrActief Keldonk, Stichting gemeenschapshuis Keldonk, Stichting Keldonks Belang, Stichting korenmolen De Hoop Keldonk, Zorg & Welzijn Keldonk en Toneelvereniging Plankwerk.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen