Met trots presenteren we jullie de nieuwe website voor Keldonk.nl. Na afgelopen 10 jaar gebruik te hebben mogen maken van de faciliteiten van Stichting Bewonersplein, zijn we vandaag overgegaan over op een nieuwe, eigentijdse website.


Maandag 21 maart 2022 is de lente weer begonnen. De lente staat voor nieuw leven en hoe toepasselijk is het dan dat juist nu de nieuwe Keldonk.nl online kan komen staan. Na veel voorbereidend werk heten wij jullie van harte welkom op deze nieuwe site. Hij is nog niet helemaal gereed maar wij wilden jullie niet verder onthouden van alle Keldonks nieuws. Dat is terug te vinden in een geheel nieuw uiterlijk. Scroll er maar eens goed doorheen.

Naam, contact en beheer blijft

Zoals jullie zien blijft de naam wel zoals hij was: www.Keldonk.nl. Ook het correspondentieadres blijft info@keldonk.nl. Het beheer blijft onder de vlag van de dorpsraad. Tot zover wijzigt er dus niets.
De vele informatie die op de oude Keldonk.nl stond is nog steeds terug te lezen als een soort archief. Alle nieuwe berichten gaan we op deze nieuwe Keldonk.nl plaatsen. We ontvangen graag uw aankondigingen, verslagjes en foto’s van Keldonkse zaken zodat we samen de site actueel houden.

Gebruiksvriendelijker uiterlijk

Het belangrijkste van de nieuwe website is de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerders als voor de bezoekers. Ook is de nieuwe Keldonk.nl beter te lezen op mobiele telefoons, tablets ed. Hoewel we er veel energie in gestopt hebben om deze nieuwe site voor iedereen goed in te richten, zullen er altijd wel punten zijn die makkelijker of beter kunnen. Tips en/of opmerkingen zijn dan ook van harte welkom.

Beheerders

Logo Keldonk.nl
Mike van den Biggelaar is samen met nieuwe beheerster Sylvana van den Crommenacker eindverantwoordelijk voor de inhoud van de website. Komende periode wordt het ook weer mogelijk dat decentraalbeheerders hun eigen pagina’s van de stichtingen en verenigingen kunnen beheren. Zo houden we met z’n allen de website actueel en interessant. Wil jij ook een deel mee beheren? Dat kan! Neem dan even contact op via info@keldonk.nl. Daar kun je ook terecht met uw tips en vragen over de nieuwe website.