Koen van Zutphen nieuwe prins van Paplippelland

Tijdens de pronkzittingen van CS De Paplippels is Koen van Zutphen onthuld als prins Koen d’n Urste van Paplippelland. Samen met zijn vriendin Dinzy van de Rakt zullen zij als 41e prinsenpaar dit carnavalsjaar voorop gaan. Hun motto daarbij is:

” We goan vur Ghout “

Prins Koen en Prinses Dinzy zijn beide geboren en getogen in Keldonk. Hij is 28 jaar oud en heeft een eigen bedrijf in meubels, keukens en interieur op maat, Koenz Design. Daarnaast is hij eigenaar van Borrolz. Prinses Dinzy is 24 jaar en werkt als HR-medewerkster bij Den Ouden in Schijndel.
Koen is in zijn vrije tijd op het voetbalveld te vinden als leider van het tweede elftal van RKVV Keldonk. Als hobby’s heeft hij mooie dingen maken van oude gebruikte materialen en BBQ-en met de jongens. Dinzy heeft als hobby fotograferen. Ook gaat zij graag hard lopen. Samen wonen zij aan de Sluisweg in Keldonk.
Zij worden tijdens de carnaval bijgestaan door adjudantenpaar Stefan en Mijke Jansen.

Pronkzitting en receptie

Zaterdag 13 januari 2024 zal het nieuwe prinsenpaar aanwezig zijn bij de pronkzitting.
Op zondag 14 januari is er vanaf 11:11 uur gelegenheid om het nieuwe prinsenpaar en het jeugdprinsenpaar van CS de Paplippels, te feliciteren tijdens de receptie in de pappot (gemeenschapshuis ’t Span) aan de Kampweg te Keldonk.

Kijk voor meer informatie en foto’s op de site van CS de Paplippels.