’t Egeltje start met nieuwe locatie kinderopvang bij de Antoniusschool.

Na maanden van voorbereiding kon kinderdagverblijf ’t Egeltje zaterdag 14 oktober zijn deuren openen van de nieuwe groep ‘de Zee-egeltjes’ voor de kindjes en hun ouders.

Twaalf jaar geleden begon Ivon Kuijpers-Egelmeers een kinderopvang in Keldonk. Eerst werd de garage verbouwd tot opvang, waar 6 kindjes konden komen spelen. Later werd er door de vele vraag naar opvang een ruimte gebouwd in de tuin geschikt voor de opvang van 12 kindjes van 0 tot 4 jaar. Precies zoals Ivon in gedachten had: knusse huiselijke kinderopvang, met een grote buitenruimte, moestuin, dierenweide, grote zandbak met waterpomp. Een plek waar genoeg te bleven en te ontdekken valt.

De vraag naar kinderopvang is nog steeds groot dus toen de gelegenheid zich voor deed dat er een ruimte beschikbaar kwam aan de Kampweg in Keldonk, waar ook zeker zo’n mooie binnenruimte met ontdek en natuurtuin te realiseren was, zijn ze er vol enthousiasme mee aan de slag gegaan. Samen met man Frank en zus Cindy heeft Ivon de ruimte om kunnen bouwen tot een plaatje waar iedere ouder zijn kind wil brengen. De visie over ‘buiten spelen’ en ‘vies worden mag’ was meteen tijdens de open dag te zien. De tuin stond speelklaar met fietsjes, speelgoed in de zandbak, balanceer-parcours, waterpomp, trampoline en een heus springkussen. De kindjes konden ook meteen kennis maken met moeder kip en haar kuikens.

We kijken terug op een hele geslaagde middag en kijken er naar uit om samen met de kindjes daar mooie herinneringen te maken. Dit doen we al per 16 oktober, dan is de nieuw groep ‘de Zee-egeltjes’ op de locatie bij de Antoniusschool een feit.