Heel Keldonk Kookte weer voor elkaar

“Heel Keldonk kookt” tijdens NL Doet 2023 op 10 en 11 maart was een fantastisch evenement. Maar liefst 17 koks hadden zich verdeeld over deze 2 dagen ingezet om een lekker menu voor te bereiden wat ze van de werkgroep “Heel Keldonk Kookt” onderdeel van Zorg en Welzijn Keldonk kregen aangeboden.

De koks konden de menu’s samen met de ingrediënten op vrijdag of zaterdagmorgen ophalen in t Span. De werkgroep had maar liefst 100 gasten verdeeld over die 17 koks. Voor de koks en hun gezinsleden was het spannend wie ze als gasten mochten ontvangen en de gasten moesten maar afwachten waar ze mochten aanschuiven en wat voor menu er voor hen was voorbereid.
Deze onbekende factor geeft ’t koken voor bekende en onbekende Keldonkenaren wel iets extra’s. Zo ontstaan verbindingen tussen jong en oud en geeft het zo’n etentje ook een extra bijzonder laagje. Je maakt nader kennis met mensen waarbij je nooit aan tafel zit.

De werkgroep had bijzondere lekkere menu’s voorbereid zoals Tomaten Crème soep, Stoofpotje met kip en als toetje peren crumble met ingrediënten die met name lokaal zijn ingekocht bij bakkerij Van de Rakt, Chick’n Grill, Boerderijwinkel en Geert Kuijpers. Ook was er dit jaar voor ’t eerst een vegetarisch menu. Uitgaande van de berichten en reacties kunnen we concluderen dat iedereen er van heeft genoten en dat ’t heel gezellig maar vooral ook lekker was.

Als Zorg en Welzijn Keldonk kijken we dan ook terug op een geslaagd evenement en zijn we blij dat 1/10 deel van Keldonk deelnam aan deze leuke en gezellige activiteit. We hopen ook volgend jaar deze mooie activiteit weer voort te kunnen zetten. Dank u wel voor uw inzet en deelname aan Heel Keldonk Kookt.


Het team van het Keldonks Journaal heeft van Heel Keldonk Kookt weer een mooi filmpje gemaakt. Bekijk het op www.keldonksjournaal.nl.