Wat een geweldige dagen heeft Paplippelland achter de rug! Na een zenuwslopende jeugdprinsenverkiezing op vrijdag volgde een prachtige eerste zittingsavond. Waarop Prins Stefan d’n Urste en Prinses Mijke werden onthult. Daaropvolgend een ontketende pronkzitting op zaterdag met afsluitend een zeer druk bezochte receptie op de zondag.

Vrijdagavond

Met een bomvol programma met (op één Helmonder na) louter Keldonkse artiesten werd het zittingsweekend afgetrapt. Met een overweldigend aantal dansmariekes, showdansers en Allicht kwam het publiek ogen te kort. En oren te kort bij de mooie dankzang van het Opleidingspeleton en het optreden van de Programmamakers. En op gebied van humor kwam het publiek (bijna letterlijk) aan z’n trekken door optredens van Toneelvereniging Plankwerk en tonproater Rien Vossenberg alias Gonske van Gogh. Hoogtepunt van de avond, naast de prachtige afvoer van Prins Fabian d’n Urste en Prinses Marleen door Buurtschap ‘t Haagje, was de opvoer van Prins Stefan d’n Urste en Prinses Mijke.

Pronkzitting

Sanderdaags werd het hiervoor staand programma, in een volledig uitverkochte Pappot, dunnetjes over gedaan. Met de aanwezigheid van veel bevriende carnavalsclubs uit de regio zat de sfeer er al snel in. Het slotoptreden van de Tobbers deed het aanwezig publiek veranderen in een hossende menigte. Het, speciaal vanuit de Arena ingevlogen, trio beleefde een droomdebuut. Een waardige afsluiting van een prachtige zittingsavond.

Receptie

Na enkele enerverende dagen maakten vele Keldonkenaren, familie, vrienden en collega’s van de Prinsenparen en carnavalclubs uit de regio gebruik van de mogelijkheid om onze Prinsenparen en Adjudanten te feliciteren. Muzikaal wederom bijgestaan door Bende Bède Bend beleefden zij en alle aanwezigen en geweldige slotdag.

Bedankt aan iedereen die aan dit geweldige weekend hebben bijgedragen en het publiek voor jullie komst! Een mooi startschot voor een nóg mooiere carnaval in Paplippelland.

Meer foto’s van dit geweldig weekend staan op https://www.paplippels.nl/fotos