Organisatie sfeerbeheer Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival reikt cheque uit aan dorpsraden Keldonk, Erp en Boerdonk.

Vrijdagochtend 18 november werden de voorzitters van de dorpsraden uit Keldonk, Erp en Boerdonk verrast met een mooie cheque namens team Sfeerbeheer van Par-t Events, welke verantwoordelijk is voor de organisatie van o.a. Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival. Op een nu weer leeg festivalterrein ontvingen Wim van Geelkerken (Erp), Wouter van Boggelen (Keldonk) en Willem van Veghel (Boerdonk) uit handen van Maikel van der Leij en Ton van Nuland (en Sanne van Nuland maar die was helaas verhinderd) een cheque t.w.v. € 5.000,- te verdelen onder de 3 dorpsraden.

Vrijwilligers Sfeerbeheer

Deze cheque werd hen aangeboden door een groep van een 100 tal vrijwilligers welke tijdens het festivalweekend er mede voor zorgen dat de festivalbezoeker optimaal van het festival kan genieten. Afgelopen editie, en met name de zondag, stonden zij met heel slecht weer en veel wind klaar om de bezoekers wegwijs te maken over het festivalterrein. Team sfeerbeheer is, zoals Ton het juist omschrijft: “letterlijk de sfeer bewaken in de ruimste zin van het woord. Van mensen begeleiden naar de E.H.B.O. , nooduitgangen bewaken, 1e aanspreekpunt bij calamiteiten op het terrein, tot gewoonweg een praatje met de bezoeker te maken om te luisteren wat er onder hen leeft”.
Oftewel zoals Maikel aanvult; “wij signaleren en communiceren, maar wij gaan vooral niet acteren. Al ruimschoots voor het evenement gaat plaatsvinden proberen we er met ons drieën voor te zorgen  om alles zo goed mogelijk te laten verlopen zodat onze kanjers, want dat zijn onze vrijwilligers echt, zich volledig kunnen focussen op hun functie. Naast het feit dat we als team opereren in het belang van de festivalgangers is het ook geweldig om het festival mee te maken.”

Oproep

Dus mocht je enthousiast zijn geworden over Team Sfeerbeheer en heb je zaterdag 27 mei of zondag 28 mei 2023 zin en tijd om deel uit te maken van deze mooie club mensen? Meld je dan nu alvast aan via sfeerbeheer@par-t.nl. Je ontvangt dan t.z.t. de uitnodigingsmail van ons toegestuurd.

Dank

Nadat het Keldonks Journaal de overhandiging van deze prachtige cheque op film had vastgelegd, kwamen de eerste ideeën onder de vertegenwoordigers van de dorpsraden al boven drijven. Wij zijn er dan ook heilig van overtuigd dat zij voor elke dorpskern een goede invulling zullen gaan geven. Namens de drie dorpsraden bedankte Wouter van Boggelen de organisatie 7th Sunday en in het bijzonder het team Sfeerbeheer voor deze gift. Wij zullen hier een mooie bestemming voor gaan zoeken t.b.v. de Leefbaarheid in ons mooie dorp. Als dorpsraad  Keldonk zijn we ook trots dat zo’n mooi event in ons dorp kan en mag plaatsvinden en zullen daar waar mogelijk onze medewerking verlenen om dit event voor Keldonk te behouden.