Buurtbusvereniging Keldonk neemt afscheid van trouwe vrijwilligers

Eens per jaar is er een feestavondje voor alle vrijwilligers van Buurtbusvereniging Keldonk. Dit feestavondje is bedoeld om de onderlinge contacten wat op te poetsen maar vooral als dank voor de vele, vele uren die de vrijwilligers stoppen in het buurtbuswerk. De buurtbus is namelijk continue op dienst van maandag tot en met vrijdag van 6:50 uur tot 18:40 uur en voorziet in een duidelijke behoefte aan openbaar vervoer in de kernen Boerdonk, Keldonk, Erp en Veghel. Een kleine vereniging met spierballen al meer dan 40 jaar. Mede dankzij vrijwilligers kan zo een buurtbusvereniging bestaan.

Welnu; tijd voor een feestje en dat vond plaats op 24 november 2022 in Café/Zaal Kleijngeld te Zijtaart. De ongeveer 20 buurtbusvrijwilligers waren met hun partner aanwezig om te genieten van lekker eten en drinken. Er was tijd en aandacht voor elkaar, voor jubilarissen, voor anekdotes en voor afscheid van 4 hondstrouwe
vrijwilligers namelijk Wout van Asseldonk, Toon Bukkems, Jan Donkers en Hans van Gemert. Wie eenmaal besmet is met het buurtbusvirus komt er nooit meer vanaf. Nauwelijks komt het voor dat een lid eerder afscheid neemt van de buurtbusvereniging dan dat dat volgens de provincie Noord-Brabant moet en dat is bij het bereiken van de 79-jarige leeftijd.

Er waren lovende woorden van de voorzitter, een aardige attentie, een dikke bos bloemen en natuurlijk een donderend applaus voor Wout, Toon, Jan en Hans als dank, maar eigenlijk meer als waardering voor hun jaaaarenlange trouwe dienst. Meer dan verdiend; hulde.

Keldonk, november 2022
Buurtbusvereniging Keldonk
Er is nog meer; kijk op www.buurtbuskeldonk.nl