Woensdag 11 september gaat de brug in Keldonk een dag dicht.

Keldonk gaat wederom opgesplitst worden in een oostelijk en een westelijk deel van de Zuid-Willemsvaart. Op woensdag 11 september wordt de brug over het kanaal een dag lang voor alle verkeer afgesloten. Zelfs voetgangers en fietsers worden via Beek en Donk (of Veghel) omgeleid.

De werkzaamheden

Van Doorn gaat, in opdracht van Rijkswaterstaat, in week 37 het definitief herstel van schade aan de leuningen van de Erpse brug over de Zuid-Willemsvaart uitvoeren. In verband met deze werkzaamheden is de brug niet beschikbaar voor al het landverkeer en is er een omleidingsroute ingesteld. De omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer zal via De Corridor Veghel gaan, die voor fietsers en voetgangers via de brug in Beek en Donk.

De afsluiting betreft:

  • Volledige afsluiting op woensdag 11 september 2024 7:00 uur tot 17:00 uur
  • De Erpse brug is voor al het landverkeer afgesloten. Het verkeer dient de ingestelde omleidingsroute te volgen. Ook voor fietsers en voetgangers is een omleiding ingesteld.
  • Hulp- en nooddiensten hebben vanwege de aard van de werkzaamheden geen doorgang over de brug en dienen de omleidingsroute te volgen.

Mogelijk kunnen de werkzaamheden door weersomstandigheden niet doorgaan. Er zal dan een andere uitvoeringsperiode gepland worden. Houd de website in de gaten.