Koor Bel Canto organiseerde wederom een geslaagd kerstconcert.

Maandagochtend, 25 december 2023 om 10.30 uur na een lekker kopje koffie of thee, ging ons 30ste kerstconcert beginnen.
In een volle kerk begon Rien van de Vossenberg met een heel mooi welkomstwoord dat heel goed paste bij het welkomstlied.
Toen alle mensen van een kaarsje waren voorzien en de kerk heel mooi verlicht was, zong Bel Canto het lied Een Lichtje Branden. Dit was een heel mooie sfeervolle opening.

Maar wat zou het kerstconcert zijn zonder gastoptredens:
Ons eigen Gemengd koor uit Keldonk, Koor Imagine uit Boerdonk en Simone Slegers uit Boekel maakten dat het een gezellige muzikale ochtend was.
Bedankt allemaal, het was fijn dat jullie er waren en we genoten van de prachtige liedjes die jullie ten gehore brachten. Het kerstmeisje Anke en kerstjongen Thijs maakten het plaatje helemaal compleet.

Ook dit jaar was er een goed doel aan het concert verbonden.
Roos van Vliet vertelde over stichting Mensa Fonds, dit was heel knap gedaan van Roos en wat ook een super bedrag opleverde, maar liefst €771,-. Iedereen dank je wel!

Dus al met al een zeer geslaagd kerstconcert, bedankt dat jullie er allemaal waren én voor de gulle gift en wie weet tot ons volgende kerstconcert.

Maak er een liefdevol 2024 van!
Koor Bel Canto


Ook het Keldonks Journaal heeft verslag gedaan van dit geslaagde kerstconcert. Kijk op keldonksjournaal.nl voor de film ervan.