Koor Bel Canto heeft het wederom voor elkaar gekregen; een volle kerk!

Gewoon een kerstconcert met sfeer en gezelligheid én mooie optredens van onze gasten. We kregen veel complimenten! Dat is altijd fijn om te horen. En wat was het top om ná 3 volle jaren zoveel mensen terug te zien! Dat doet ons goed.

Koor Bel Canto zong het lied: De kleine trommelaar en Thijs speelde daarbij op de trom. Mylo zong 2 prachtige liedjes en speelde daarbij op zijn ukelele, Gust en Arlette zongen een prachtig duet, Jill en Jade zongen 2 mooie liedjes en speelden daarbij op hun gitaar en piano en tot slot speelden Elio, Britt, Lia en Harry 3 liederen op de trompetten, wat fijn dat jullie er allemaal waren! Allemaal prachtig gespeeld op jullie instrumenten en/of gezongen, er waren veel kippenvel momentjes bij. We hebben ook nu weer laten zien én horen dat we elkaar kunnen verbinden door muziek!

Toen kwam er een geheel onverwacht moment voor Margaret Jansen, ze werd in het zonnetje gezet omdat ze al 27x het kerstconcert heeft gepresenteerd. Ze had aangegeven deze taak te willen doorgeven aan een ander. Een heel mooi dankwoordje werd gesproken door Hetty, met daarbij een mooie bos bloemen en een presentje. Margaret was overdonderd maar vond het een heel mooi gebaar.
Rien van de Vossenberg nam het stokje over en presenteerde kerstconcert 2022. Dit deed hij met mooie woordspelingen en humor. Dank je wel Rien.

Donna en Elke dank je wel voor jullie praatje over het goede doel: het project in Oeganda waar jullie in april naar toe gaan en we wensen jullie heel veel succes! We schenken een mooi bedrag € 494,- aan dit goede doel.

Lieve mensen hartelijk bedankt voor uw gulle gift.
Laten we samen goed voor elkaar zorgen.
Maak er een fabelachtig en liefdevol 2023 van!

Namens Koor Bel Canto


Het team van het Keldonks Journaal was erbij en plaatste een mooi filmpje over het concert op hun website