Zaterdag 16 maart NL Doet, ook in Keldonk

Op zaterdag 16 maart is het weer NL Doet. De jaarlijkse vrijwilligers doe-dag van het Oranje Fonds. Want vrijwilligers doen er toe! Zo ook in Keldonk. Daar zijn 16 maart twee projecten die met NL Doet meedoen.

Tafel met bank door VrijwilligersCentrale Keldonk

De VrijwilligersCentrale Keldonk heeft een project aangemeld via NL Doet en gaat de tafel met banken bij de jeu-de-boule baan vervangen. Op het terrein in de parochietuin zijn de voorbereidingen al getroffen. Maar ook de tafel/bank is al gemaakt. Toch blijft het vervangen van de oude tafel bij het Jeu de Boules terrein een omvangrijke klus. Op 16 maart starten we om 8.00 uur met het grondwerk voor de bestrating en hopelijk lukt het ook nog de tafel met banken in elkaar te zetten. Eens kijken hoever we komen in één dag. Och …, voor onze vrijwilligers is het elke dag NLdoet.

Tuin Thomashuis zomerklaar maken

Ook bij het Thomashuis kun je terecht voor een NL Doet klus. Daar gaan ze vanaf 10.00 uur de tuin zomerklaar maken. In de tuinkas willen ze tomaten, sla en paprika’s gaan kweken. Hiervoor zullen de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. De rest van de tuin heeft ook wel een opfrisser nodig na de winter. De bakken moeten weer gevuld worden met houtschors. Natuurlijk is er voor alle vrijwilligers een heerlijke lunch gemaakt door de eigen chef Dennis. Heb jij groene vingers en wil je een handje meehelpen met de bewoners Geef je dan op via de facebookpagina van Thomashuis Erp.