Op 27 april is het Koningsdag!!

Dit jaar bestaat Keldonks Belang 50 jaar en daarom is Koningsdag net wat anders dan andere jaren, we gaan Koningsdag vieren met grotere spellen en luchtkussens!

We beginnen om 10.00 uur met een fietstocht van versierde fietsen. Er is een aparte route voor de kleinsten. Dus… versier je fiets zo mooi mogelijk en doe mee met de fietstocht. Er zijn mooie prijzen voor de best versierde fietsen.
Na de fietstocht kunnen de kinderen van 0 jaar tot en met groep 4 leuke spelletjes doen, er zijn luchtkussens, ze kunnen cakejes versieren en de kinderen kunnen geschminkt worden. Opgeven is niet nodig.

Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 hebben we een MEGAspelparcour, hiervoor vragen we je wel om op te geven. Dit kan tot zondag 21 april via de app bij Frank Kuijpers (06 – 11 21 28 43).
We verwachten rond 12.30uur klaar te zijn.

Voor de begeleiding bij de spelletjes hebben we wel HULP NODIG.
Bij te weinig hulp kunnen we niet alle spelletjes doen! Wil je helpen? Stuur een appje naar Frank Kuijpers (06 – 11 21 28 43). Geef even aan of je met de onderbouw of met de bovenbouw wilt helpen. Ook bij vragen kun je naar dit nummer bellen of appen.

Wij vinden het heel erg leuk als jullie allemaal naar het sportpark komen!!!
Groetjes, Stichting Keldonk Belang Skb