Harmonie OBK geeft klapstoelconcert bij korenmolen De Hoop

Onlangs vond de Nationale Molendag plaats waarbij bezoekers de gelegenheid kregen terug te gaan in de tijd, met uitleg over korenmolen De Hoop. Een stukje geschiedenis dat zeer mooi bewaard is gebleven.

Mocht u die dag niet in de gelegenheid zijn geweest de molen te bezoeken, nodigen we u van harte uit om op 4 juni alsnog te komen. Stichting korenmolen ‘De Hoop’ uit Keldonk en muziekvereniging OBK uit Erp hebben de handen ineengeslagen om voor u een mooi, gevarieerd muzikaal programma neer te zetten.
Geniet een hele middag van vrolijke zomerse klanken, uitgevoerd door de slagwerkgroep, de Durdauwers en het harmonieorkest, aan de voet van de Keldonkse molen, terwijl deze voor u draait. Een mooi plaatje wordt het zeker!

Eigen (klap)stoel

Deze muzikale middag gaat via een nieuw concept, en dit houdt in dat er geen stoelen klaarstaan, maar u zelf een eigen (klap)stoel mee kunt nemen. De muziek hebben we in de hand, het weer echter niet. Houd de berichten op onze social media daarom goed in de gaten. De toegang tot het concert is geheel gratis.

Kortom, kom op zondag 4 juni om 14:00 uur met je klapstoel naar de Keldonkse Molen, De Roost 15a en dan zorgen wij dat de koffie en thee voor u klaar staat.
Kom alleen, of neem gezellig familie en buurtgenoten mee!
Info: www.harmonieobk.nl

Lippels en Lintjes 20230426_OBK
Lintjesregen-serenda van OBK bij korenmolen De Hoop