Ook in 2023 weer Heel Keldonk Kookt met NL Doet

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds de grote vrijwilligersactie NL Doet.  Met een landelijke publiekscampagne activeert NL Doet zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen. Zo kun je ervaren wat vrijwilligerswerk met je doet en hoe positief dit is voor anderen!

NL Doet vindt plaats op 10 en 11 maart 2023. En Zorg en Welzijn Keldonk heeft samen met verschillende vrijwilligers uit Keldonk “Heel Keldonk Kookt” weer opgepakt om dat in dit weekend ten uitvoer te brengen.

Daarom zijn we nu op zoek naar personen en gezinnen, jongeren die zich in willen zetten om te koken voor een ander om vervolgens samen van de maaltijd te genieten.
Je kookt en ontvangt gasten bij je thuis. Door gezellig samen te eten probeert Zorg en Welzijn door verbinding van jong en oud, de leefbaarheid in het dorp te behouden en te vergroten.

Als u het ook wel eens leuk vind om bij een ander aan tafel aan te schuiven, mag u zich ook melden.

Wij zijn enthousiast, en we hopen de inwoners van Keldonk ook! Je kunt je opgeven door de flyer Heel Keldonk Kookt 2023 (pdf) die in Keldonk deze week bij de Erpse Krant zit, in te vullen en in te leveren. Nadere info kunt u natuurlijk vinden op de flyer. Inleveren kan tot 3 februari.

Heel Keldonk Kookt - Zorg & Welzijn