Inmiddels zijn alle zusters weer teruggekeerd van hun bedevaart naar Bonaire. Het was een hemelse reis, mede dank zij u als bedevaartganger. De zusters en meneer pastoor hebben het beleefd als een zeer spirituele ervaring. Het aanschouwen van het wonder, was toch wel het hoogtepunt.

Vele bedevaartgangers hebben het licht mogen aanschouwen, tijdens deze reis. Fijn dat u allen deze culturele reis met ons heeft willen maken. Leuk dat u er was.

40 tig jarig bestaan

Als Toneelvereniging Plankwerk, gaan we zeer binnenkort weer op zoek naar een mooi jubileumstuk voor 2025. Dan bestaan we als toneelvereniging Plankwerk 40 jaar. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan.

We zoeken altijd nieuwe leden, iets voor jou?

Dit hoeft niet altijd als toneelspeler, maar ook voor het bouwen van het decor en andere technische of creatieve zaken zijn nieuwe leden welkom. Zou je mee willen spelen volgend jaar, neem dan snel met ons contact op. Dit in verband met het uitzoeken van ons nieuwe toneelstuk. Aantal spelers ( man – vrouw) is daarin leidend.

Graag zien we iedereen volgend jaar weer terug bij onze jubileumvoorstelling.

Namens Plankwerk nogmaals iedereen bedankt voor uw bezoek en positieve reacties op onze voorstelling “Een bedevaart naar Bonaire”. Wij stonden graag voor u op de planken.

Voor meer info kunt u terecht bij de leden van de club of bij Hans Rijkers tel/whatsapp 06 573 175 53 – plankwerk@hans-rijkers.nl