Veel inwoners en verenigingen uit Keldonk komen op zondag 29 september in actie tijdens Keldonk in beweging. En natuurlijk hopen wij dat ook mensen buiten Keldonk onze actie van harte ondersteunen.

Als Zorg en Welzijn Keldonk komen we in beweging voor het Duchenne Parent Project wat is opgericht om sneller en beter onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie te kunnen doen. Er zijn reeds grote stappen gemaakt in het ontwikkelen van een medicijn voor Duchenne Spierdystrofie. Maar we zijn er nog niet.

Aanleiding voor deze dag is Boaz uit Keldonk waarbij de ziekte van Duchenne is vastgesteld. We willen met deze actie de familie een hart onder de riem steken en er tegelijkertijd een leuke dag van maken.

Keldonk in beweging is een wandeltocht welke gefaseerd wordt gelopen. We starten om 11 uur in de het kerkgebouw, waar het koor Bel Canto deze dag muzikaal zal inluiden. Dit duurt tot ongeveer 11.30 waarna we naar het schoolplein wandelen. Hier wordt koffie met eigen gemaakt gebak of appeltaart verkocht voor het goede doel door inwoners van Keldonk. Tevens kun je hier de braskaart kopen voor de jeugd á € 3,-. Kinderen kunnen hiermee deelnemen aan activiteiten en wat lekkers krijgen.

Mad Science verzorgd om 12.00 uur een leuk optreden met als thema “Wonderen van beweging”. Stilzitten is er tijdens deze show niet bij. De drie wetten van Newton komen op spectaculaire wijze aan bod. Klaar voor de start…..GO GO GO op onze super Rocket Car of heuse Hovercraft! Dit duurt tot ongeveer 12.45 waarna we onze wandeltocht voorzetten naar de Sluisweg, waar leuke activiteiten voor de jeugd plaatsvinden zoals dart voetbal.

Rond 13.00 verwachten we de eerste gasten op het molenterrein bij Korenmolen De Hoop, waar diverse kramen zijn opgesteld door deelnemende verenigingen en inwoners. Deze locatie wordt muzikaal ondersteunt door Bende béde Band. U kunt zelfs een verzoeknummertje aanvragen.

Rond 15.30 willen we de voorlopige opbrengst bekend maken voor het goede doel, waarna we rond 16.00 uur afsluiten.

Dus zit niet stil, maar kom ook in beweging voor het goede doel. U bent van harte welkom. En wilt u nu al bewegen? Dat kan door uw statiegeld bij de AH in Erp te doneren digitaal of via de daarvoor bestemde brievenbus in de winkel.

Wij willen vragen of u contant geld mee wilt brengen, pinnen  is namelijk niet mogelijk. Wel kunt u via een QR code munten kopen voor de drank bij korenmolen De Hoop. Ook bij een enkele marktkraampjes kunt u via een QR code betalen.

 Bekijk onze Flyer van Keldonk in beweging 29 september 2024

PS van 2 september tot 24 september kunt u stemmen op Zorg en Welzijn Keldonk tijdens de RABO Club Support actie in uw App of via een stemcode. Vergeet niet te stemmen.