Uitnodiging voor inloopavond nieuwbouwplan Korenveld Keldonk op 8 oktober

Beste heer/mevrouw,

Op dinsdag 8 oktober organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over het beoogde woningbouwproject Korenveld in Keldonk. Deze bijeenkomst is bedoeld voor omwonenden en geïnteresseerden en vindt plaats in ’t Span aan de Kampweg 2 in Keldonk. In deze brief lichten we kort toe waarvoor de avond is bedoeld en op welke wijze u zich kunt aanmelden voor deze bijeenkomst.

Stedenbouwkundige opzet

De gemeente heeft gronden aangekocht om in Keldonk woningen te bouwen. We hebben een eerste stedenbouwkundige opzet van het plan gemaakt. Op de inloopavond lichten we deze opzet graag aan u toe. Ook is er ruimte om vragen te stellen en eventuele suggesties te doen en/of verbeterpunten te geven.

Na de inloopavond werken we het plan verder uit en starten we tegelijkertijd alvast met de voorbereidingen voor de noodzakelijke procedures en vergunningen.

Aanmelden

Om iedereen goed te woord te kunnen staan is het fijn als u zich van tevoren aanmeldt voor de bijeenkomst op 8 oktober 2024. U kunt hierbij kiezen uit onderstaande tijdstippen:
• 19.30 tot 20.15 uur
• 20.30 tot 21.15 uur

Meld u aan door een email te sturen naar Projectbureau@meierijstad.nl met uw voorkeur van tijdstip of telefonisch via (0413) 381 241 t.a.v. Rian van Haren.

Tot slot

Bent u op deze tijdstippen niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn en wilt u toch worden geïnformeerd of hebt u vragen over deze brief? Neemt u dan contact op via bovenstaande email of telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Joop Verhagen
Projectleider Gemeente Meierijstad


Note: tijdens deze avond zullen ook de dorpsraad en Area aanwezig zijn en kunt u ook bij hen met vragen en/of opmerkingen terecht.

Woon-enquête Keldonk 2024

Op de in juni door de dorpsraad gehouden woon-enquête Keldonk 2024 is veel respons gekomen. Waarvoor dank. De dorpsraad is nog bezig met de verwerking van alle resultaten, maar deze zullen zeker gebruikt gaan worden ter onderbouwing van de woon-wensen vanuit alle invullers, voor de invulling van nieuwbouwplan Korenveld.