Jubileumversie van SKB Kindervakantieweek Keldonk 2024

In de laatste week van de zomervakantie hadden wij net zoals andere jaren onze vakantieweek. Dit jaar hebben we iets meer uitgepakt dan andere jaren omdat Stichting Keldonks Belang dit jaar 50 jaar bestaat!

Maandag 12 augustus zijn wij met een volle dubbeldekker bus met 62 kinderen en begeleiders op pad gegaan naar Bobbejaanland. Die dag was er een tropische temperatuur van 36 graden maar dat mocht de pret niet drukken! We hebben met z’n allen een fantastische dag gehad!

Woensdagmiddag waren poppendokter Jan en zuster Antonet aanwezig in ’t Span om de kleinere kinderen en hun poppen/knuffels te wegen/meten en van het gips te voorzien. Er zijn ongeveer 29 kinderen samen met hun pop naar de dokter geweest.

Op woensdagavond hadden wij een speciale bioscoopavond met 4 films! De rode loper lag uit voor de filmsterren en superhelden die naar de film kwamen, ze werden ontvangen door een ware showmaster. De kinderen konden samen op de foto, die ze daarna mee naar huis kregen. De popcorn werd vers gebakken en onder het genot van de popcorn en menm’s hebben de kinderen naar de films gekeken. Dit was een zeer geslaagde bioscoopavond met zo’n 82 kinderen die naar de bioscoop zijn geweest.

Voor de kinderen vanaf groep 4 was er op donderdag een gezellige bingo night georganiseerd met leuke prijzen! Op deze avond zijn 60 kinderen geweest.

Vrijdagmiddag was de afsluiting waarop we ook wat meer hebben uitgepakt. Er waren voor de kleinere kinderen springkussens, een knutselhoek, er konden glittertattoos gezet worden en de draaimolen was ook favoriet! Voor de oudere kinderen waren er grote spellen en een stormbaan van 54 meter! De kinderen hebben zich die middag goed in het zweet gewerkt en daarom was er aan het einde van de middag een frietkar. De ouders en kinderen hebben heerlijk genoten van frietjes met snacks en daarna was er een spectaculaire roofvogelshow waar ook nog opa’s en oma’s een kijkje zijn komen nemen! Kortom, het was een geslaagde dag met heel veel deelnemers en bezoekers!

Wij kijken terug op een hele geslaagde kindervakantieweek in Keldonk! Bedankt allemaal voor jullie deelname en we zien jullie graag volgend jaar in de laatste week van de zomervakantie weer terug voor de vakantieweek! Maar natuurlijk ook bij de activiteiten die we dit jaar nog organiseren (bijv de speciale bingo op vrijdag 8 november). Houdt onze Facebook pagina en Instagram hiervoor in de gaten!

Bestuur Stichting Keldonks Belang

Komende SKB-activiteiten:

vrijdag 25 oktober: Halloween
vrijdag 8 november: Bingo-night
zondag 24 november: Intocht Sinterklaas
vrijdag 27 december: Schaatsen bij Boerenbondsmuseum
vrijdag 3 januari 2025: kerstboomverbranding