13-03 > Vrijwilligers rode draad 28e Keldonks Journaal

28e editie Keldonks Journaal vertoont

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 was al weer de achtentwintigste editie het Keldonks Journaal te zien. De drie voorstellingen werden in een tot bioscoop omgebouwde zaal De Oude School gedraaid. In de ruim twee uur durende film kwamen een 70-tal onderwerpen uit het jaar 2015 voorbij.

Daar zaten de gebruikelijke, jaarlijks terugkerende onderwerpen bij zoals de prinsverkiezing, Verdienstelijk Paplippel en het bezoek van de sint aan Keldonk. Maar ook leuke anekdotes uit de 50-jarige huwelijken van Annie en Toon vd Heijden en Ad en Tonnie Bouwe.

Vrijwilligers

Zoals maker Hans van Erp na afloop mooi samenvatte, liepen de onderwerpen waarin vele vrijwilligers te zien waren, als een rode draad door de film. Daaruit blijkt wel hoe veel er in Keldonk georganiseerd wordt door die vrijwilligers. Hulde aan hen!

Andere leuke onderwerpen waren onder andere; de inboedelverkoop van café Frans Kerkhof, het examen van Jesse van Lankveld en het jubileum van diaken Hans van Bemmel. Natuurlijk ontbrak het kampioenschap van RKVV Keldonk 1 niet in de film. En werd mooi in beeld gebracht hoe met de sloop van De Stalling een stuk Keldonkse geschiedenis verdwijnt. Het interview met ex-werknemers van Rijkers Mengvoeders was daarbij het topstuk.

Historie

Complimenten voor het team van het Keldonks Journaal die weer een mooi stukje historie hebben vastgelegd. De productie van deze 28ste Keldonks Journaal was wederom in handen van:
Hans van Erp, Henrie Jansen en Ans van der Linden.


Tip de redactie

Heb je zelf een bijdrage voor Keldonks Journaal of heb je een idee? Meld dit dan!
Heb je ideeën of wil je graag dat Keldonks Journaal een keer bij jou komt filmen. Te denken valt aan een wedstrijd, feestje, jubileum, het samen creëren of bouwen van iets, iets wat je graag wilt delen met de inwoners van Keldonk. Meld dit dan en bel of mail naar Ans van der Linden, telefoon 0413-211185 of e-mail: avdlinden@home.nl.

Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen