29-03 > RKVV Keldonk 1 kampioen 5e Klasse H

logo rkvvkeldonk a 2008 klOp zondag 29 maart 2015 is het eerste elftal van voetbalvereniging RKVV Keldonk kampioen geworden in de 5e Klasse H. In de tot nu toe 18 gespeelde wedstrijden werd er 1 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren. De rest werd gewonnen.
Al het hele seizoen hebben ze bovenaan gestaan en de tot nu toe behaalde 49 punten zijn genoeg voor het eerste kampioenschap sinds precies 40 jaar.

In wat van te voren werd aangekondigd als de (mogelijke) kampioenswedstrijd tegen Ruwaard 1 in Oss bleek al snel dat Keldonk1 hier geen moeilijke wedstrijd zou krijgen.
Onder toeziend oog van ongeveer 250 meegereisde Keldonk-supporters trad het elftal van trainer Rudy van den Enden aan op een bijveld in Oss omdat het hoofdveld door de almaar vallende regen onbespeelbaar was geworden. In een zeer natte maar verder goede wedstrijd werd op simpele wijze naar een overwinning gespeeld.

Zoals verwacht zat de meeste spanning op een ander veld. Daar waar nummer 2 WEC punten moest laten liggen om Keldonk kampioen te maken. Thuis tegen Ravenstein stond WEC met rust op 0-1 achter, wat door de Keldonk-supporters met gejuich werd ontvangen. De ruststand voor Keldonk was toen al 0-2 door 2 goals van Ramon Bongers.
Net na rust kwam WEC nog gelijk, maar ook dat zou voldoende zijn. Keldonk liep verder uit naar een eindstand van 0-5 door goals van Jan van de Acker, Dusty van Wanrooy en Maik Bouwe.
En toen de uitslag van WEC-Ravenstein (1-2) doorkwam in Oss, kon het Keldonk-feest beginnen.

rkvvkeldonk1voetbalkampioen2015 03

Na afloop met z'n allen in de bussen terug naar Keldonk, waar het feest in de kantine op sportpark De Koulberg nog even verder ging.

Klik hier voor een samenvatting van deze kampioenswedstrijd (en de eerdere thuiswedstrijden).


rkvvkeldonk1voetbalkampioen2015 07

Basisopstelling RKVV Keldonk:
staand vlnr: Maik Bouwe, Leon van den Acker, Mark van der Linden, Peerke Brugmans, Joost Antonides en Ramon Bongers.
knielend vlnr: Mark van Haandel, Dusty van Wanrooy, Robbert van Lankveld, Maurice van der Linden en Jan van den Acker.


Kampioensmaandag
Voor de dag na het behalen van het kampioenschap was voor de leden van het eerste elftal een leuke activiteitenlijst samengesteld. Na het overweldigende feest van zondag begon de dag met een brunch in de kantine. Daarna ging men naar Leekzicht in Boerdonk.
Vervolgens kwam men terug in de kantine, alwaar de spelersvrouwen aansloten, om een goede bodem te leggen. Die avond kon iedereen die RKVV Keldonk een warm hart toedraagt in café 't Schansoord te Erp bijeen komen om nog een keer op het behaalde kampioenschap te proosten. Per tractor met huifkar gingen de kampioenen van de kantine naar Erp, waar vanaf 20:30 uur het feest nog een mooi vervolg kreeg.



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen