15-06-12 Een goed begin is het halve werk

img 7467 56

 

De eerste feestavond van Keldonk 100 zit erop! De avond begint met de receptie, jong en oud lopen uit om het Kerkbestuur te feliciteren. Daarna komt de Toerclub binnen onder luid gejuich. Voordat de voetjes van de vloer gaan komt burgemeester Ina Adema nog met een verrassing.

In rijen staat het vooraan in de tent, het is druk tijdens de receptie. Keldonkenaren, verenigingen, oud- Keldonkenaren en besturen van omliggende parochies komen naar de gezellige receptie.

Met als een van de hoogtepunten de aankomst van de Toerclub. Na 1584 kilometer zijn de negen fietsers en hun begeleiders weer terug in Keldonk. Wat zijn we trots op onze mannen!
Na hun welkom heten, neemt Ina Adema het woord over. Zij komt vanavond met een verrassing, twee Keldonkenaren worden door haar in het bijzonder in het zonnetje gezet. Annie Verbakel en Vera van Loon krijgen namelijk een Koninklijke onderscheiding. Ina Adema zegt het al: "Wat zouden we zonder zulke geweldige vrijwilligers zijn?" Annie en Vera, gefeliciteerd en geniet van jullie verdiende bekroning.

“Doe met ons mee, want we bouwen hier een feestje” klinkt het even later door de speakers. De familie Jansen treedt op met het Keldonk 100 lied. De nodige handjes gaan de lucht in, de complimenten vliegen door de zaal.

Vervolgens volgen nog veel lekkere nummers door de zaal, Eclips maakt er een feestje van in Keldonk. De zeskoppige band warmt de tent op, rond elf uur swingt Keldonk lekker mee. En zo gaan we nog enkele uren flink door. De toon is gezet, op naar morgen!

Kijk hier voor alle foto's van de avond.


 

Film: hoogtepunten receptie

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

In de pers


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen