15-6-12 Receptie

Tijdens de receptie wordt u in de gelegenheid gesteld om het Kerkbestuur te feliciteren met het 100 jarig bestaan van de parochie. De receptie zal plaatsvinden op vrijdag 15 juni 2012 van 18.30 tot 20.30 uur in de feesttent op ‘t Plein aan de Morgenstraat.

Aankomst Toerclub
De Toerclub wordt rond 18.45 uur verwacht in Keldonk. Zij brengen per fiets de Antoniuskaars van Padua naar Keldonk. Hiervoor leggen zij met negen renners en twee begeleiders maar liefst 1491 kilometer af en dit doen zij in 11 dagen!!

Lees meer over deze tocht op de pagina van de Toerclub en volg de renners tijdens hun rit via paduakeldonk.waarbenjij.nu.

 
De leden van de Toerclub die de rit maken zijn v.l.n.r.:
Hans Bekkers, Harry van den Biggelaar (begeleider), Ben van den Boogaard, Jos Kuijpers, Ton van Zutphen, Piet van den Tillaer, Jorg Peepers, Tiny Vervoort, Tony Verbruggen (begeleider), Ko van Loon en Peter Kuijpers (niet op de foto).

Berichten

Veel succes

Geplaatst door W. van Boggelen op 7 Mei 2012 om 23:22

Heren Toerclub. Veel succes met jullie tochtje huiswaarts door de "Europese heuvels" en doe vooral voorzichting als je heuvelafwaarts gaat en zorg dat je op tijd "thuis" bent voor het Keldonk 100 feest. We kijken naar jullie uit !!

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen