29-10 > Geslaagd feestweekend Paplippels

paplippels33jaar langw

Afgelopen weekend heeft carnavalsvereniging de Paplippels haar 33-jarig bestaan gevierd.
Vrijdagavond 24 oktober 2014 kwamen alle bevriende carnavalsverenigingen in grote getale op bezoek. De feestzaal zat dan ook helemaal vol. Het werd een zeer gezellige avond. Op de muziek gedraaid door DJ Joey en door optredens van amusementsgroep WAI kwamen de benen goed van de vloer. Dit belooft wat voor het komende carnavalsseizoen.

Zaterdagavond was het feest voor de Keldonkse inwoners en iedereen die de Paplippels een warm hart toedraagt. Ook deze avond is druk bezocht. Burgemeester Ina Adema kwam de club feliciteren en zij had ook nog een verassing. Jan van Wanrooij en Jan Coolen werden koninklijk onderscheiden voor al het vrijwilligerswerk dat zij bij onze club en andere verenigingen en evenementen doen en gedaan hebben. Klik hier voor het bericht over deze onderschiedingen. Deze avond stond de band Que Pasa op het podium, met tussendoor en na afloop muziek van DJ Bolletelli en MC Anti Klots. Het feest ging tot in de kleine uurtjes door.

Jubileumboek
Deze avond hebben wij vol trots het jubileumboek ’33 jaar carnavalsvereniging de Paplippels’ gepresenteerd. De reacties in de zaal waren dan ook zeer positief. Dit jubileumboek, vol met geschiedenis, humoristische verhalen en vele foto’s is voor iedereen te koop.
Het boek is te koop voor €20,- bij;

  • Henk Koolen, Antoniusstraat 27, tel. 0413-212377
  • Wim Rooijakkers, Hool 58, tel. 0413-209371 (kantoortijden)
  • Annie Vervoort, Dieperskant 24, tel. 0413-213482

Dit prachtige boek is samengesteld door een team dat bestond uit Peter vd Heuvel, Henk Koolen, Wim Rooijakkers, Ilse vd Tillaer en Annie Vervoort.
Zij geven de gratis tip! Het boek is leuk om te geven, bijvoorbeeld met Sinterklaas of Kerst.

Geslaagd
Door de aanwezigheid van zoveel mensen werd het voor ons een geslaagd feest waar wij met veel plezier op terugkijken en hiervoor willen wij iedereen bedanken. Foto's van het weekend volgen nog op de site www.paplippels.nl.

Pronkzittingen
Maar daar houdt het niet mee op. Nee, nu begint het carnavalsseizoen pas echt. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 januari 2015 vinden namelijk weer de traditionele zittingsavonden van De Paplippels plaats. Je daarvoor opgeven kan nu al via maikelvanderleij@ziggo.nl .

Commissie 33 jaar CV Paplippels Keldonk
Ies van de Vossenberg
Tiny Vervoort
Johan van der Rijt
Wouter van Boggelen


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen