16-11 > Keldonk 100 heeft bestemming voor restbedrag

Iedereen was het er over eens, Keldonk 100 was een groot succes! Een mooi feest met een mooi eind. Maar om alles af te kunnen ronden zat de commissie met een (luxe) probleem. Naast de vele geslaagde activiteiten en het geweldige 100 jarige parochiefeest was het namelijk ook financieel een succes. Er is een bedrag over. Hiermee wilden we iets doen voor de gemeenschap van Keldonk. Maar waar heeft Keldonk iets aan?

Een jaar geleden opende de Commissie Keldonk 100 een ideeënbus om de mening van Keldonk te horen waaraan het restbedrag besteed kon worden. Daarop zijn vele leuke en goede reacties binnen gekomen. De commissie heeft daaruit een heel mooi en toepasselijk initiatief gehaald, dat met het Keldonk 100 geld uitgevoerd gaat worden: de restauratie van het rustaltaar.

Lees hier meer over dit plan.

logo keldonk 100 extra Bij deze danken wij nogmaals iedereen die op welke manier dan ook betrokken is geweest bij de geweldige activiteiten en festiviteiten.
En we wensen het kerkbestuur een voorspoedige uitvoering van het plan toe, zodat het voor Keldonk een mooi nieuw rustaltaar krijgt.
Want Keldonk blijft zo un durpke um trots op te zèn!

Commissie Keldonk 100
november 2013







 

 

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen