2013 > 1e Avonddiner geslaagd

Woensdag 2 oktober 2013 was een spannende dag voor het team van het Eetpunt Keldonk. Het eerste avonddiner. Andere gasten, andere sfeer, andere werkwijze. Hoe zou het gaan lopen. Wat vonden de (nieuwe) gasten ervan?

Hoeveel zouden er komen was in de aanloop een spannende fase. Is er wel interesse.

Ja, dat was er: 26 gasten hadden zich opgegeven voor dit eerste avond diner. Een mooi aantal, wat de spanning nog wat extra opvoerde.

Door drie vrijwilligers werd het eten opgehaald bij de Watersteeg en dit stond al gereed toen de gasten arriveerden in 't Span.

De eerste avond van een nieuw evenement onder het MFC is opnieuw een belangrijke mijlpaal in de verbetering van de leefbaarheid in Keldonk. Voorzitter Wouter van Boggelen was dan ook van de partij om dit heugelijke feit te mogen openen en het team Eetpunt Keldonk (bestaande uit Carla Janssen (intussen actief bij Zorg & Welzijn), Jorita van Boggelen, Anny van den Biggelaar en nieuwkomer Joke Voets) te feliciteren met deze nieuwe stap en veel succes toe te wensen voor de komende Avonddiners.

Het diner bestaat (altijd) uit een 3-gangen, 2 keuze menu. En er is meer dan voldoende. Eigenlijk heb je dus geen 2 keuze menu, maar kun je meer van een dubbel menu spreken. Na het diner werd er deze eerste keer nog een kopje koffie aangeboden, door 't Span en het Eetpunt.

Wilt u ook gebruik maken van het gezellige samenzijn en hierbij ook nog een hapje eten, meld je dan aan bij EetpuntKeldonk@ziggo.nl of Jorita van Boggelen, tel. 213273.

Team Eetpunt Keldonk
Onderdeel van MFC Keldonk

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen