2013 > Eetpunt Keldonk start met avonddiner

eetpunt 1

Eetpunt Keldonk breidt uit naar de avond

Het succes van het Eetpunt Keldonk krijgt een vervolg. Sinds de start in 2010,  komen steevast meer dan 25 gasten op vrijdag rond het middaguur een gezellig hapje eten. Vooral de gezelligheid voert de boventoon en het hapje eten is mooi meegenomen.

Al geruime tijd kwamen er vragen of het misschien uitgebreid kan worden en of er ook een avond eetpunt komt. Het eetpunt valt onder de werkgroep Multi Functioneel Centrum Keldonk van de Dorpsraad. Die is al vanaf 2007 bezig met het verbeteren van de leefbaarheid in Keldonk. Voor het eetpunt heeft de werkgroep de samenwerking met Vivaan gezocht.  Nu het Eetpunt Keldonk een blijvend succes blijkt, is de stap om in de vooravond een maaltijd te serveren een logisch gevolg.

Vanaf oktober 2013 w0rdt er maandelijks op de eerste woensdag, om een uur of zes, een maaltijd geserveerd worden door vrijwilligers. Heeft u eens zin om gezellig samen te eten in 't Span, meld u zich aan. Iedereen is welkom. Het avond eten is niet leeftijd geboden. De kosten zijn € 8,20 p.p. Hiervoor krijgt u de keus uit 2 drie gangen menu's.

Komt u ook? Het is vaak erg druk, maar er is (bijna) altijd nog wel een plaats beschikbaar. U kunt zich opgeven bij Jorita v. Boggelen, bij voorkeur via e-mail naar eetpuntkeldonk@ziggo.nl of tel. 0413-213273.

Team Eetpunt Keldonk,
Commissie MFC Keldonk


Klik hier voor meer informatie over het Eetpunt en hoe aan te melden. 

Het Eetpunt Keldonk is een onderdeel van het MultiFunctioneelCentrum Keldonk, een commissie die voortdurend bezig de leefbaarheid in Keldonk te verbeteren in samenwerking met Vivaan.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen