Fantastische aanbiedingen G&D-veiling Keldonk [deel 3]

 

Veel vertier te koop
tijdens de goederen- en dienstenveiling in Keldonk.

 logo veiling

Een gezellig dagje uit of heerlijk een week lang op
vakantie?

badsachsa

^ Vast & Goed uit Erp biedt tijdens de veiling een vakantiewoning (Landal GreenParks) voor een week te huur aan. (een sfeerimpressie)

De meeste van ons zullen hun vakantie voor 2012 nog niet geboekt hebben. Op de goederen- en dienstenveiling in Keldonk kunt u met gemak een  vakantie vol met leuke dagtrips aanschaffen. Vast & Goed uit Erp biedt zelfs een week lang verblijf aan in een bungalow in het wondermooie Bad Sachsa in de Harz Duitsland. André Koene Bloemen verzorgt een workshop, terwijl Rob Kuijpers Racing met u in een speedboot de Maas opvaart om bijvoorbeeld heerlijk te wakeboarden.

Ooit eens overwogen een antislipcursus te gaan volgen? Autoschade Leo Brans BV biedt u deze mogelijkheid op het Safety Experience Center. MCC Sport staat garant voor een extra spannende dag door u mee te nemen naar een autocircuit waar u mag meerijden in een heuse raceauto. Bende bè de band neemt u een weekendje op sleeptouw tijdens de wijnfeesten in Altenahr.

Ook De Brabantse Hoeve draagt bij aan de verhoging van uw vakantievreugde door onder andere een bedsteeovernachting inclusief ontbijt aan te bieden. Ook diverse particulieren en verenigingen zetten zich in om u een plezierige dag te bezorgen. Met de opsomming van “Happen en trappen”, een aangeklede jeu de boules avond, solexritten, een workshop etagères maken en het volgen van een judoclinic, is dit overzicht van interessante vakantietips zelfs nog niet geheel  compleet.

Bezoekt u de komende vakantie verre oorden dan komt het volledig reizigersgeneeskundig advies inclusief vaccinaties van Het Medisch Huis u zeker goed van pas.


Kijkdozen
Keldonkse kinderen tot en met groep 8 mogen een kijkdoos maken en deze aan het begin van de veiling inleveren. De kinderen die de basisschool bezoeken ontvangen hierover binnenkort informatie op school. Daarnaast zijn de benodigde knipplaatjes vanaf 6 oktober te downloaden via www.veilingkeldonk.nl. Kinderen die de kijkdoos inleveren ontvangen sowieso een leuke prijs en dingen daarnaast per leeftijdscategorie mee naar een tegoedbon van EUR 25. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Boek- en Kantoorboekhandel W. Schellen. In het speciale boekje dat in verband met de goederen- en dienstenveiling omstreeks 6 oktober in Keldonk huis-aan-huis bezorgd wordt leest u alles over deze wedstrijd.


Voor meer informatie raadpleeg de website www.veilingkeldonk.nl. Op deze website treft u een volledig overzicht aan van de kavels die op 16 oktober geveild gaan worden.