26-04 > Koningsspelen Keldonk

Stichting Keldonks Belang organiseert dit jaar geen Koninginnedagactiviteiten op 30 april in Keldonk. In plaats daarvan zullen op vrijdag 26 april van 8.30 uur tot 12.30 uur de Koningsspelen plaatsvinden.  Samen met de Antoniusschool gaan we er dan een leuke   ochtend van maken.
koningsspelen 2013

Deze ochtend zal bestaan uit een gezamenlijk Koninklijk ontbijt op school en leuke activiteiten op sportpark de Koulberg. Voor alle leerlingen van de Antoniusschool is het een gewone schooldag, dus zij worden om 8.30 uur in de klas verwacht. Daarna lopen we met zijn allen naar het sportpark en zullen we om 9.30 uur de landelijke, gezamelijke aftrap met het Koninklijk paar (live op tv en radio) volgen. Vervolgens zullen we rond 9.45 uur beginnen met de spellen. Dit zal tot 12.30 uur duren.

Ook voor niet-schoolgaande kinderen
Ook niet-schoolgaande kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom. Zij mogen om 8.30 uur aanschuiven bij het ontbijt op school of vanaf 9.30 uur op het sportpark mee doen met de activiteiten. Wanneer uw kind mee komt ontbijten, willen wij u vragen dit vóór 15 april door te geven via stichtingkeldonksbelang@home.nl, zodat wij daar binnen de organisatie rekening mee kunnen houden.

Wij gaan er samen met de kinderen een gezellige feestelijke ochtend van maken.

De schoolkinderen worden vanuit het sportpark naar huis gestuurd. Als u uw kind(eren) ophaalt, vragen wij u naar het sportpark te komen.
Verder bent u van harte welkom om tussen 9.45 en 12.30 uur de kinderen aan te komen moedigen.

logo groot antoniusschool

Team Antoniusschool en
Stichting Keldonks Belang

logo skb14b

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen