Gemeenteberichten Keldonk - Ons durpke

Hier vindt u de voor Keldonk relevante gemeenteberichten, maar ook de Gemeentenieuws weekberichten met daarin een selectie wat voor Keldonk van belang is. 


Let op!
Nieuwe gemeenteberichten verschijnen niet als ´Nieuw op deze site´ op de Home-pagina.
Op de Home-pagina en op elke pagina rechtsonderin vindt u echter wel een link naar deze pagina. Wilt u dus op de hoogte blijven van de gemeenteberichten wat Keldonk betreft? Surf dan zelf naar deze pagina.


logo gemeente veghel nieuw klein Voor alle gemeenteberichten verwijzen wij u naar het nieuws op de website van de gemeente Veghel of naar de regionale weekbladen.

Volg wijkbeheerder Henk de Laat via Twitter.

Afvalkalender 2015 digitaal beschikbaar

 

De nieuwe afvalkalender is te vinden op de website van gemeente Veghel www.veghel.nl/afvalkalender .

 

Hoe werkt het?

Op de homepage staat onder ‘Afval en containers’ het kopje ‘Afvalkalender’. Wanneer u daarop klikt, wordt u direct doorverwezen naar de afvalkalender. De kalender staat daar weergegeven per wijk. U kunt daar uw gegevens invoeren en de kalender voor uw wijk downloaden. Vervolgens kunt u dan thuis de inzameldata in uw agenda schrijven, opslaan op de computer of afdrukken.

 

App voor afval

Om de dienstverlening naar onze inwoners verder te verbeteren, introduceert gemeente Veghel vanaf 2015 een gratis app voor afval om inwoners goed en snel van actuele afvalinformatie te voorzien. Verdere informatie hierover volgt.

 

Alleen digitaal

Een digitale kalender is duurzaam en beter voor het milieu en bespaart papier en geld. Het is daarom dit jaar niet meer mogelijk een papieren exemplaar op te halen bij het stadhuis of de milieustraat.