Fantastische aanbiedingen G&D-veiling Keldonk [deel 2]

Grote verscheidenheid in diensten; van leuke dagtrips tot interessante zaken voor in en om het huis.

 logo veiling

Goederen- en dienstenveiling in Keldonk biedt voor ieder wat wils.

nefittopline

^  Rooijakkers Installatietechnieken biedt tijdens de veiling een Nefit Topline CV-ketel en Nefit thermo-staat Moduline 100 aan.

Wie zijn huis of badkamer gaat verbouwen kan mooie en zeer bruikbare inkopen doen tijdens de goederen- & diensten-veiling in Keldonk. Installatiebedrijf M. Koolen biedt onder andere een set badkamer-accessoires, een Zehnder design-radiator en een Grohe Douchethermostaat aan. Dortmans Heating Service zorgt voor een onderhouds- en inspectiebeurt van uw CV-ketel. Hangen de deurtjes van uw keukenkastjes uit het lood?; geen nood Jos Verbrugge Interieurs zorgt er voor dat alle schanieren worden vervangen en weer keurig worden afgesteld. De medewerkers Schilder- en spuitwerken Van den Elzen VOF komen u graag 4 uur assisteren bij het schilderwerk.

Verbouwen levert vaak ook een berg puin op. Beekmans Transport Erp plaatst een puincontainer er zorgt er natuurlijk ook voor dat deze weer keurig wordt opgehaald. Ook Loon- en grondverzetbedrijf H. Koenen biedt deze dienst aan.

Na het sloopwerk komt Metselbedrijf Gerard Verbrugge 8 uur bij u metselenen zorgt Brugmans & van Wanrooy Timmerwerken voor vakkundig timmerwerk. Simon stukadoors VOF biedt aan een dagje te komen stukadoren. Ruijters Parket weet dat uw parketvloer pas echt goed tot z’n recht komt door regelmatig en goed onderhoud. Hiervoor bieden zij een onderhoudsset aan.

Een aanbieding waar u extra plezier aan kunt beleven komt van Rooijakkers Installatietechnieken. Hun spiksplinternieuwe Nefit Topline CV-ketel gaat zorgen voor een behaaglijke temperatuur in uw huis tijdens de komende koude wintermaanden. Nog een dienst van formaat; Brugmans Vloeren BV maakt 100 m2 cementdekvloer. Ditzelfde bedrijf biedt  100 zakken cement aan.

Mogelijk kan uw tuin ook wel een opknapbeurt gebruiken. Hoveniersbedrijf Verbakel neemt 4 uur lang de snoeischaar of zaag ter hand voor de noodzakelijke snoeiwerkzaamheden. Jos Kanters Groenvoorziening BV zorgt dat u 8 uur kunt beschikken over een hovenier.

Bouwen en werken in de tuin maakt hongerig. Met uw nieuwe Tefal friteuse beschikbaar gesteld door Kanters Electro B.V. tovert u in een handomdraai de lekkerste snacks en friet op tafel.


Bovenstaande opsomming is slechts een deel van het omvangrijke aanbod aan goederen en diensten tijdens de Keldonkse veiling. Voor meer informatie raadpleeg de website www.veilingkeldonk.nl. Op deze website treft u een overzicht aan van een greep uit de kavels die op 16 oktober geveild gaan worden. Volgende week vullen wij dit overzicht graag aan met een vooruitblik van wat u zoal op de veiling kunt aantreffen rondom gezellige uitstapjes en wat goed van pas komt bij het invullen van uw vakantieplannen.