06-04 > Resultaten enquete woonwensen 2015

Op 28 januari 2015 is er in het gemeenschapshuis ‘t Span in Keldonk een woonwensen/woonbehoefte-avond door de Dorpsraad gehouden. Dit om de bevolking te informeren over de mogelijkheden inzake de woningbouw en te inventariseren wat de woonwensen in Keldonk zijn.

logo dorpsraadklein logo gemeente veghel nieuw klein logo rabobanklogo

De gemeente heeft in deze bijeenkomst aangegeven hoe ze nu en in de toekomst willen omgaan met bouwkavels en woningbouwontwikkelingen in Keldonk.
Daarnaast heeft de Rabobank een presentatie gehouden, waar je rekening mee moet houden bij de financiering bij de aankoop van een bouwkavel/woning en wat hierbij de mogelijkheden zijn.
Als laatst is er een uitgebreide toelichting gegeven hoe een collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) werkt om een aantal woningen gezamenlijk te bouwen.
Tijdens deze bijeenkomst zijn in de pauze enquêteformulieren uitgedeeld en is gevraagd om deze in te vullen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven.

Er zijn 68 enquêtes ingevuld en nadien zijn er nog 4 enquêtes ingeleverd. Wij danken iedereen die hieraan mee heeft gewerkt.

Als Dorpsraad zullen wij samen met de gemeente proberen om het aanbod voldoende te laten zijn in relatie met de vraag in het belang voor de toekomst van Keldonk.
De uitslag van de enquête is een ondersteuning voor ons!

Op basis van de gestelde vragen in de enquêteformulieren worden de resultaten gepresenteerd. Klik hier voor het rapport (pdf).


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen