Fantastische aanbiedingen G&D-veiling Keldonk [deel 1]

Meer dan 200 goederen en diensten komen op 16 oktober onder de hamer.

 logo veiling

Fantastische aanbiedingen tijdens goederen- en dienstenveiling in Keldonk 

fiets

Van leuke dagtrips en zelfs een hele week naar een vakantiebungalow in Duitsland tot diverse interessante zaken voor in en om het huis, het is allemaal te koop tijdens de goederen- en dienstenveiling in Keldonk op zondag 16 oktober aanstaande. In aanloop naar de veiling maakt de organisatie de komende weken telkens een deel van de ruim 200 te verkopen kavels bekend.

 

< Empella biedt tijdens de veiling een Johnny Loco fiets aan.

Burgemeester mevrouw Adema opent om 13:30 uur de veiling. Zelf biedt zij een cursus fotografie voor beginners aan. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Een aantal ondernemers heeft dat goed in de oren geknoopt. Abek Service VOF biedt een Steyr looptrekker te koop aan. Joli gaat een gezellig dagje naar ZooParc Overloon, met ter afsluiting heerlijk pannenkoeken eten. Ook bij speelboerderij Tiswa is het voor 10 kinderen feest met friet, een snack en onbeperkt ranja. Van den Bosch Transporten BV gunt een aantal kinderen een rondrit om nooit meer te vergeten in een gigantische Amerikaanse Volvo truck. Uiteraard wordt daarbij koers gezet richting een McDonalds ergens in de regio. Eens kijken of de doorrijhoogte van de McDrive hoog genoeg is!!

Partycentrum Van Haandel biedt in samenwerking met Slagerij Wim van den Tillaart een compleet verzorgde barbecue aan op het Hertog Janplein in Erp. BBQ-en kunt u ook bij Vakgarage Albert van der Linden. Eetcafé De Sluis en restaurant Het Tramstation serveren graag een diner. Er zijn nog meer diensten om uw vingers bij af te likken, wat dacht u van de heerlijke slagroomtaarten van Bakkerij Van de Rakt. Ook in de goedgevulde boodschappenkar van Albert Hein – Sander Kanters BV zit zeker iets van u gading. Snacken kan met het drank- en snackpakket van café-zaal De Oude School, of door een jaar lang elke week te genieten van een superfrikadel van Fransen & Kanters Cateraars. Na al dat lekkers komt u heerlijk tot rust in een van de relaxfauteuils aangeboden door XL Company BV. Als u dan toch zit te relaxen verzorgt Praktijk Podotherapie Brugmans graag ook meteen even uw voeten. Geheel tot rust komt u tijdens de sport- & ontspanningsmassage aangeboden door Bouwe tapijten & gordijnen.

Misschien wordt het na al dat genieten ook eens tijd na te denken over het gezonde voedingspakket van Voedingsadviesbureau Jeannette van den Bogaard. Een rondje fietsen op uw nieuwe Johnny Loco fiets van Empella kan er ook aan bijdragen het teveel aan calorieën snel weer te verbranden.


Bovenstaande opsomming is slechts een deel van het omvangrijke aanbod aan goederen en diensten tijdens de Keldonkse veiling. Voor meer informatie raadpleeg de website www.veilingkeldonk.nl. Op deze website treft u een eerste overzicht aan van een greep uit de kavels die op 16 oktober geveild gaan worden. Volgende week vullen wij dit overzicht graag aan met een vooruitblik van wat u zoal op de veiling kunt aantreffen dat goed van pas komt in en om het huis of bij het onderhoud van uw woning.